Еден малку поинаков предлог

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се сложувам овде со жените минус бибушка.
Ако е млада, 99,9% е манипулација. Останува промил шашливост.
Едино да прашува жена да и направиш дете а да го мисли тоа озбилно, е ако биолошкиот сат и снемува батерии, па и се брза. Ама обично ваквите жени(што прашуваат) ги прашуваат своите добри пријатели или пак одат во банка. И обично ако е пријател, би му дале шанса да има улога во животот на детето, ако тој тоа го сака.

А да правиш дете свесно, и потоа да нејќеш ништо да имаш со него? Ајде бе. Тоа се веќе патолошки случаи. Ја ако правам дете, колку е нејзино, толку е и мое. Мои обавези и мои права, ебаго.
Не велам дека кај жените не е можно такво нешто,да манипулираат за да задржат некој маж,но не значи дека 100 % се работи за тоа.Можеби едноставно сака да има дете,без разлика од кој.Сигурно тоа би можело да се реши правно,таткото да не го бара детето,односно детето да не смее да дознае и утре другиден да му чукни на врата на таткото и да му бара било што.

Ako e mnogu bogata da zas da ne i se pomogne na zenata a da zaboraiv i ako e od druga drzava uste bolje no isutacijava e nevozmozna i somnitelna ako ne e bogata , zanci samo ako e puna kesh ama eptem eptem inace jok saka da mi zeme od aznoto i da me vrze koga togas koa ke klapnam znaci ne radi sto e proracunata ete.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom