Едемската градина

• Креатор на темата Креатор на темата neo_wmaster
  • Време на започнување Време на започнување
Brat ne znam vo sto da veruvam bidejki vo posledno vreme ne znam vo sto veruvam. Nekogas veruvam vo Gospod, nekogas vo nauka, nekogas pak vo samiot sebe. Ne znam ako moze nekoj neka mi pomogne da se odlucam vo sto da veruvam bidejki sum vo trilema. Pozdrav.

Pa rasudi po plodovite i ke vidis vo sto da veruvas.Edna e Vistinata,nemoze da se 100.A Kade se naoga,vo temelite na koja religija,neka otkrie tvoeto srce.

Se otkazuvam veke od islamot bidejki ne najdov nesto interesno tamu, a vo budizam ke najdam nekoi raboti so koi ke gi nadminam fizickite granici.

Ej jas ne gi promeniv i uste ne sum promenil nitu edna tuku imav interes za islam a sega za budizam. Ima razlika da imas interes i da promenis.
Основај си твоја религија. Барем можиш да си ја напрајш интересна колку сакаш. :pos2:

Jas ne ti rekov da ne mislis taka kako sto mislis,samo ti kazav jas sto mislam.Baraj onamu kade sto mislis deka ke najdes,sto ne znaci deka ke najdes.Ke vidis samiot.
Brat fala na sovet ama jas baram mesto kade sto nema da imam zapovedi kade nema nekoj da mi kazuva toa da go pravam drugo da pravam. Ednostavno sakam sloboda na umot. Ne sega sloboda na umot kako taa vo Matrix sto e, ama baram mesto kade ke imam sloboda na umot.

Brat fala na sovet ama jas baram mesto kade sto nema da imam zapovedi kade nema nekoj da mi kazuva toa da go pravam drugo da pravam. Ednostavno sakam sloboda na umot. Ne sega sloboda na umot kako taa vo Matrix sto e, ama baram mesto kade ke imam sloboda na umot.
Никогаш нема да ја најдеш
е мислиш дека ја имаш ама нема да ја имаш али сепак изборот е твој

Ајде кажете какво мислење имате за Едемската Градина и дали мислите дека постои и каде се наога?

Edemskata gradina se naoga vo deneshen Iran, dobro ne bash vo Iran ama tamu negde.
Edemskata gradina treba da bide obnovena na celata planeta zemja.

Edemskata gradina se naoga vo deneshen Iran, dobro ne bash vo Iran ama tamu negde.
Edemskata gradina treba da bide obnovena na celata planeta zemja.

Абе ајде ....:uvo:

Кажи си убаво се претпоставува дека е таму , нема докази дека е таму .. да беше таму сите ќе знаевме за неа ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom