- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Ајде кажете какво мислење имате за Едемската Градина и дали мислите дека постои и каде се наога?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едемската градина е друг израз за Рајот, и немој да не ебеш во здрав мозок, ти кажи да те видам кај е Рајот.Ајде кажете какво мислење имате за Едемската Градина и дали мислите дека постои и каде се наога?
Kolku daleku sigurno treba jaka kondicija za da stineme tamu.:pos2: Se salam. Epa ako Adam i Eva ziveele vo Edemskata Gradina na pocetokot a vie kazuvate deka toa e raj znaci zosto Gospod ja sozdal Zemjata ako tie ziveele vo Rajot. Da ne imal pretcustvo toj deka tie ke bidat gresni pa vikal ajde da im sozdadam nekoe rezervno mesto za da mozam da opstanat.Едемската градина ... е ... далеку
Па другар јас ќе ти кажам во кратки црти како да дознаеш каде е таа градина за која прашуваш но ќе треба ти да се потрудиш и после откако ќе ја прочитасш да ја заклучиш темата.Ајде кажете какво мислење имате за Едемската Градина и дали мислите дека постои и каде се наога?
Едемската градина е таму каде шо се осеќаш безгрижно и си сосема релаксиран без разлика шо ќе кажиш/направиш, најчесто во твоето најдобро друштво.Едемската градина е друг израз за Рајот, и немој да не ебеш во здрав мозок, ти кажи да те видам кај е Рајот.
Pa drugar ke ti kazam deka ne znam sto pisuva tamu pa ako sakas ajde objasni mi malku poopsirno ako sakas.Па другар јас ќе ти кажам во кратки црти како да дознаеш каде е таа градина за која прашуваш но ќе треба ти да се потрудиш и после откако ќе ја прочитасш да ја заклучиш темата.
Доказот ти се наоѓа во Библијата во Битие кога Адам и Ева прават Грев пишува каде оди Едемската градина
Поздрав
Едемската градина е таму каде шо се осеќаш безгрижно и си сосема релаксиран без разлика шо ќе кажиш/направиш, најчесто во твоето најдобро друштво.
П.С. Јас сум атеист и Едемската градина, како идеа, ја барам во овај свет.
Tipster odi tamu ako e ubavo i jas ke dojdam so tebe. Ej samo ke vi kazam ne ja terajte temata samo na seir oti ne sakam da ja zaklucam tuku sakam da naucam nesto od vas. PozdravВикај кога ќе ја најдеш ..
Ајде кажете какво мислење имате за Едемската Градина и дали мислите дека постои и каде се наога?