eMilanist
Ursus domesticus
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 2.403
- Поени од реакции
- 1.835
- Веб-сајт
- www.akvaristika.com.mk
Јас во принцип имам само еден нож закачен со pocket clip (шнола
) за десниот џеб......се појќе од тоа ми смета.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во десниот џеб носам само телефон и пари, ретко кога носам нож во него, посебно сега кога го растурив тој Герберот со гумени рачки. А пак во левиот носам се и сешто, од игла до... Maxpedition торбичетоЈас во принцип имам само еден нож закачен со pocket clip (шнола) за десниот џеб......се појќе од тоа ми смета.
Микро покет органајзер, мислам дека ти имам кажано и ти имам линк дадено. Околу 1000д. ми испадна. И да, би требало уште да го има, држат роба Макспедишн.[DOUBLEPOST=1412433007][/DOUBLEPOST]Убаво што го смопнам макспедишн, кој модел го имаш и дали е уште набавлив?
Запомни - МИНИМАЛНОЧКНХКО (рофл) па ти бе поопремен си бил и од хаусмајстор![]()
Па скоро го земав, сигурно е уште набавлив. А за квалитет да не зборуваме... Цврст, дебел, стегнат најлон, а користат и YKK патент... За мерак.Абе ми имаш кажано сигурно, ака кога чоек има миљон години не мојт све да памтит.
Задоволен си од макспедот? Дали е набавлив maxpedition anemone?
Конечно после толку чекање ми стигна Olight i3s... Да не ве буни конецот јас го ставив и ме мрзеше да го исечам пред сликање.
Прегледај го приврзокот 104911 Прегледај го приврзокот 104912 Прегледај го приврзокот 104913 Прегледај го приврзокот 104914 Прегледај го приврзокот 104915 Прегледај го приврзокот 104916 Прегледај го приврзокот 104917 Прегледај го приврзокот 104918 Прегледај го приврзокот 104919
Добар сумДај ми линк ако сакаш.
Паракорд си е паракорд, најон си е најлон, за такво кобра брејд, конецот оде околу 1:10, за 1цм да сплетиш, ти требаат 2 потези и околу 10цм конец. Инаку има поефтини паракорди и на али и на ибеј. Можеш класичен 550ка со 7 внатрешни конци и има еден потенок 325ка со 3 внатрешни конци. Потенкиот е само за нијанса поефтин (иако би требал да биде да не речам дупло поедтин) но е многу поцрвст и по затегнато е плетен, 550ката кога ќе го стиснеш со прстите, се сплеснува бидејќи има луфта меѓу внатрешните конци, за разлика од 325ката што е многу цврст и да не речам крут.Дали овој паракорд е добар за правење врвци за батерии и ножеви, и одприлика колку ми треба за една врвца (мотана, незнам како и е името, snake ли е)
http://www.ebay.co.uk/itm/121284985318?var=420242040391