Ed, Edd and Eddy

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување
Многу смешен е цртанов !! Особено ЕД - Каква будалаа:pos2:

Мене тоа малото, ќелавото ми е најсмешно... Eddy!
Поради нив и Johnny Bravo почнав да глеам Cartoon Network.

цртана серија која има вкупно 69 епизоди е еден филм во кој истите гласови се појавуваат како ед,едди едди
цртана серија која својот старт го имала 1999 год од режисерот Danny Antonucci,серијата има 6 сезони

Ми се продолжува многу животот кога ги гледам...ептен ми се смешни,посебно оној глупион Ед.Каков човек ЛоЛ!:pos2:

Crtanov e naj zakon i naj cool i naj smesen!!!!!!!! Cepka se i faci ama ed mu e naj kef samo lupa troposti :pos2:
cartoon01.jpg

ed mu e glupavko
edd e mozokot so sekos na krajot si go nosi
a eddy alckoto so fiks idei koi nikos ne izleguvaat dobro

Многу се јаки, само за нив гледам(в) Cartoon Network. Ама имаат многу сезони, мислам 6 , но на Cartoon Network ги даваат само до трета сезона :nesum:

Ed__Edd_n_Eddy_by_Zimed.png

многу ме нервираше Eddy -најмалиот, но во минато време, сега ми се веќе глупи сите тројца...

Дефинитивно Ед, ма да и Сара не е лоша (посебно кога тепа наоколу)

nc nc nc....eddy (alcniot) e pinca za site pari...edno loso deto so se saka da bide po negovo...odaj edd naucnik prva klasa.... ...a ED mojo omilen lik najotkacen bezgrizno zivee za niso ne se grize... dajte i jollybrakers....i mirni kje se cel den.. najdobrio crtan...forever..pozzz

Ed и Edd ги обожавам, додека Eddy ми е напорен малку,мало себично суштество. Посебно омилена епозида ми е со бумерангот, кога Ed стана паметен :pos2: :pos2: :pos2:

Закон серија.

Уникатна анимација, интересен хумор, а и гласовите беа добри. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom