Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе.
Успева сеуште со ттк виза електрон,пред недела-две отвори другар со таква картичка и тоа им напраи финта.Му го блокираа претходниот пејпал акаунт а со тоа и картичката,па ја пријави картичката како изгубена и му дадоа нова картичка со нов цвц и си отвори нов акаунтЗначи ако не успее само ти е 1.50 евро ќе остасне на таа сметка земено од нивна страна...
Успева сеуште со ттк виза електрон,пред недела-две отвори другар со таква картичка и тоа им напраи финта.Му го блокираа претходниот пејпал акаунт а со тоа и картичката,па ја пријави картичката како изгубена и му дадоа нова картичка со нов цвц и си отвори нов акаунт![]()
Да да, исто од ттк али направил голема трансакција и му побарале идентификација.Затоа си направи нов акаунт.Викаш претходниот пејпал акаунт и картичката...Претходната картичка му беше исто така од ТТК?
Да да, исто од ттк али направил голема трансакција и му побарале идентификација.Затоа си направи нов акаунт.
Ако пише фри шипинг до Македонија, значи дека испораката е бесплатна.Здраво. Работев на Fiverr онака еден месец и направив околу 100$.. Сега сакам да си купам таблет со тие пари... Го најдов таблетот на Ebay ама сакам да ми биде сигурно... Еве што сакам да прашам.
На продуктот пишува дека има Free Shipping што значи пратката ќе биде бесплатна !?
Дали мора PayPal акаунтот да биде верифициран или немора?
Што ако пратката не биде пренесена каде да се жалам?
Мислам дека неможеш. Ако неплатиш ке биде отворен Case против тебе. А можеш и да го замолиш продавачот да го откаже битот со објанување дека си лицитирал на грешка.дали можам да се откажам од аукција ,наседнав не видов дека шипингот е висок![]()
му пишав и ја откажа аукцијата добар кинезМислам дека неможеш. Ако неплатиш ке биде отворен Case против тебе. А можеш и да го замолиш продавачот да го откаже битот со објанување дека си лицитирал на грешка.
-- If you already paid for this item through eBay, and it's past the estimated delivery time, you can open a case in our Resolution Center. Click the link below, and select the "I haven't received it yet" option. This will guide you through the process of opening a case.![]()
![]()
![]()
луѓе помагајте,платив еден таблет ефтин и по еден саат ова ми го пратија од ибеј ,дали можам да си ги повратам парите ?? изгледа акаунтот на продавачот не постои повеќе
![]()
Hello .........
We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available:
281055263310 - New 10.1" Android 4.0 IPS Tablet PC 1280*800 A10 Bluetooth+WiFi Metal Body 16G
We understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.
Here's what you can do next:
-- If you already paid, received your item, and you're satisfied, please disregard this notice.
-- If you won the item but haven't paid, don't pay. Since eBay removed the listing, you're no longer obligated to go through with the transaction.
-- If you already paid for this item through eBay, and it's past the estimated delivery time, you can open a case in our Resolution Center. Click the link below, and select the "I haven't received it yet" option. This will guide you through the process of opening a case.