eBay (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата corpz
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој искуство со купување на патики од EBAY.Патикиве чинат 50 долари плус 40 за поштарина.Дали е безбедно како иде со царинаи дали стигаат пратките.Мислам дека UPS ги доставува

Немаш гајле. Може уште максимум 100 ден. да ти земат на врата кога ќе ти ги донесат, ништо повеќе.

Немаш гајле. Може уште максимум 100 ден. да ти земат на врата кога ќе ти ги донесат, ништо повеќе
фала Корун,а кажи ми ке прават проблем ако иам акаунт на пејпал со држава Словенија а регион Македонија???

Јас во саботата нарачав усб од 8 гига, чисто да видам дал ќе ми стигне, а нарачав со пејпал со адреса од тунгузија и помина све ок, ми дадоа бројче за пратање на пратка демек па кој го знае валда ќе стигне, иако ова ми е втор пат, првиот пат нарачав машинка за бричење и не ми стигна, па ај втора среќа :)

фала Корун,а кажи ми ке прават проблем ако иам акаунт на пејпал со држава Словенија а регион Македонија???

Мене ми е така, па се ми стига.

Колку отприлика наплаќаат поштарина од америка за нарачан производ?

Има некој на темава што порачува од ибеј ?
Ако има нека ми пише ПП,да ми направи една услуга ако може...

Мојот PayPal е регистриран со држава Словенија а регион Македонија дали ке стигне пратката ако пишува дека?

We will use your shipping address in your PayPal payment. Pls check it before you check out.

Може некој ДЕТАЛНО да ми објасни како да купам нешо?Пробав да се регистрирам,ми вика неможе да се регистрираш од македонија

Мојот PayPal е регистриран со држава Словенија а регион Македонија дали ке стигне пратката ако пишува дека?

We will use your shipping address in your PayPal payment. Pls check it before you check out.
Да.

Може некој ДЕТАЛНО да ми објасни како да купам нешо?Пробав да се регистрирам,ми вика неможе да се регистрираш од македонија

Не можеш.

Единствено отиди кај некој што е веќе регистриран на Paypal и на eBay, дај му пари нека ти купи нешто. Друга опција немаш.

можете да покушате и овде за тие што немаат пејпал сметка
купување онлајн
Јас пробав со ова и успешно е. Нарачав буФ( ланче) и две алки од Кина и ми стигнаа. Само позитивни коментари.

Овие си имаат Paypal сметка, си направиле веб сајт и си зимаат провизија за нарачан производ од ebay :) Паметно крадат, треба и јас вака да почнам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom