E3 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Идемо, све игри овој е3 за мајкрософт. Нема глупости, само игри...

Кутри Мичел остана без рака :pos:

CoD AW, се што ќе биде +, први ќе го добијат МС.

Ако добро разбрав, цела презентација од МС ќе биде исклучиво за игри.

Тиња, со ова future срањава.

Све само за игри денес од МS, а играва е COD: Crysis :)

Све само за игри денес од МS, а играва е COD: Crysis :)

CoD e серијал кој со нетрпение го чекав да излезе, но изгледа со вакви приказни како тргнало ќе ми стане одбивна. Black Ops 2 е единствената која не ми е свртена, а Ghost немам VGA да ја играм(кај и да е, ќе биде и тоа месецов).

Единствената игра до сега што би сакал да ја играм, е Forza, ама со оглед дека си е X екслузива, тоа ќе биде никад.

Чекам презентацијата на Сони, дали ќе бидне нешто од шуш-буш за нивна екслузивна веќе Curent Gen consoles презентација на GTA V. Евентуално такво, и значело најкасно до утре објавување од страна на R* за X1 & PC за GTA V. Демек за 4-ката еклузива одредена имале X, а за оваа би имале Sony. Останува да се чека до ноќеска/сабајле.
Дел од тие шуш-буш викаат дека PC и Сoни верзиите се готови, а Х била таа која направила одреден дилеј, односно да излезат во исто време и Х и ПС верзијата, а и ПЦ покрај нив. Друго шушкање е дека играта би излегла до крајот на Јуни(hard to believe). Кој ќе седи до крај, ќе има можност да види дали нешто вакво ќе се случи, конкретно за информациите од почетокот.

Последно уредено:
Леј колку забавно, скриптирани видеа од игри кои нема да бидат ни 10 посто од тоа што репрезентираат на ова лајно од ивент.

Колку интересна Ori and the Blind Forest ми изгледаше.. штета што е Xbox one ексклузива. :/

10433201_10152222779956633_1768806260023689595_n.png

Инаку покрај оваа, најдобри до сега ми се новата Tomb Raider и The Witcher 3. :love:

Готово Crackdown омилена. Колку време поминував на оваа игра лелеееее, баш ми е мило шти ја враќаат.[DOUBLEPOST=1402337345][/DOUBLEPOST]Inside исто така ми изгледа феноменална.

Што се деси со гејмериве по форумов..... еее времиња по 15 страни на една пресконференција, сега едвај мислење некој да сподели.

Што се деси со гејмериве по форумов..... еее времиња по 15 страни на една пресконференција, сега едвај мислење некој да сподели.
сите тераме со стари машини, не ни е гајле за новиве future срања.:icon_mrgr: Единствено ми е мило, иако нема да ја играм, што ја враќаат AC во средниот век во европа.

Уклучувам да видам што се дешава, и гледам Battlefield со цајкани и криминалци. :pos::pos:
На Дајс не им иде паметот, не беше доволно големо фиаско четворката сеа и конечно БФ франшизата е мртва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom