E3 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Sony: Raise with NGP
Nintendo: Re Raise with Wii2
Microsoft: ALL IN WITH KINECT
Microsoft go jadea

Патем,што е тоа што промовираа од Крајтек?Го пропуштив моментот.

Ryse, проектот што порано беше познат под името Kingdoms.. нешто со мечување за време на Римската Империја.
--- надополнето: Jun 6, 2011 5:59 PM ---
Ете teaser и за HALO 4.. треба да излезе наредна есен (2012).
--- надополнето: Jun 6, 2011 6:00 PM ---
Толку од конференцијата на Microsoft.

Одличен крај, halo 4 зарем можеше подобро?

Баш ме радуваат што вложуваат толку во кинектот. Само требаше за од крајтек играта да покажат гемплеј убаво.

Ништо посебно. Ќе биде интересно да видиме што се ќе има во Future Soldier. Ryse, мислам дека со Кинект нема да биде тоа што би можело да биде со контролер. Halo ми е ептен досадна игра, Forza 4 изгледаше добро. Kinect Sports е според мене најдобрата игра за Кинект досега, па би требало да биде добра и двојката. И интересно ќе биде да видиме како ќе се користи кинект во фифа.

Одличен крај, halo 4 зарем можеше подобро?

Баш ме радуваат што вложуваат толку во кинектот. Само требаше за од крајтек играта да покажат гемплеј убаво.

Jeoy aj realno kazi dali pressot na Microsoft ke bide podobar od sony ili pak nintendo. Lani MS bea najdobri sega ke bidat najslabi.
--- надополнето: Jun 6, 2011 6:15 PM ---
Na sony pressot od 21.30 taka???????

Jeoy aj realno kazi dali pressot na Microsoft ke bide podobar od sony ili pak nintendo. Lani MS bea najdobri sega ke bidat najslabi.

Најслаби? Зошто?

Сони и сони ќе си има свој работи, како обично што одат работите ќе ги закажат за 2013 а ќе излезат 2015 година. :)

Најслаби? Зошто?

Сони и сони ќе си има свој работи, како обично што одат работите ќе ги закажат за 2013 а ќе излезат 2015 година. :)
Zasto sony i nintendo ke ponudat nov hardware posebno nitendo so wii2 a sony so NGP i plus igrite za nego i eksluzivite za PS3. Lani MS so kinect i 360 slim i toa sto slim-ot go dadoa gaga na site prisutni na press-ot gi utepaa na sony i nintendo. Hardware-ot sekogas zazema pogolemo vnimanie na E3 sakale ili ne. Taka bilo i taka i ke bide. Samo GTA go spasuvase press-ot ama nisto.
--- надополнето: Jun 6, 2011 6:22 PM ---
У колку почнуваат сони?
21:00 sega vidov

imase nesto za ac relevations? i koga ke bide za e3 za pc

Skyrim е најбољеееее ... и многу ми се свиѓа што ја средија 3rd person камерата пошо ја Oblivion во 3rd person ја изиграв :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom