E3 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Според груба логика како што пресметав,негде околу 6 саат одсабајле би требало да го прикажат делот за MW3
--- надополнето: Jun 5, 2011 10:42 PM ---
т.e во 6 саат напладне

Ја чекам да видам нешто плус пред се за MGS Rising,ME3,Ghost Recon,Fifa 12,Skyrim.
Max Payne,Hitman,Tomb Rider,MW3,B3 од втор план

Само SW TOR признавам,нема да ми се слоши и ако има новости за Skyrim и Mass Effect 3

18:30 Microsoft's E3 press Valjda ovde ke ima prenos http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/?tag=masthead;e32011;video;microsoft
--- надополнето: Jun 6, 2011 11:37 AM ---
Tuesday, June 7th
Super Secret Game #1 | 5:20pm
Super Secret Remake | 5:40pm
Super Secret Game #2 | 6:00pm
Wednesday, June 8th
Super Secret Sequel #1 | 4:00pm
Super Secret Sequel #2 | 4:20pm
Super Secret Sequel #3 | 4:40pm

Што мислите ке биде ли новата GTA објавена во некој од овие термини? Ама пошто рокстар немаат своја презентација годинива може уште денес да ја објават со Мајкрософт исто како во 2006 ако се секавате за GTA 4.

Малку глупо прашање ама не сум у тек со настаниве за игрици и такви ИТ настани :) Што е воопшто E3 2011?:)

Нема шанси, ако нешто прикажуваат ќе биде на пресконференцијата на сони. Мајкрософт сега турка само кинект и нивни екслузиви и изненадувајна. Толку работи прочитав што нема ни време да се прикажат што значи пола не се точни. Како и да е очекувам вечер да биде урнебес.

Би требало да започне со гемплеј од MW3.
--- надополнето: Jun 6, 2011 12:41 PM ---
Штотуку потврдија BIOWARE ќе бидат дел од мајкрософт пресконференцијата. 99% е Масс еффект со кинект. Останува да видиме.

Што мислите ке биде ли новата GTA објавена во некој од овие термини? Ама пошто рокстар немаат своја презентација годинива може уште денес да ја објават со Мајкрософт исто како во 2006 ако се секавате за GTA 4.

Па би било одлично, доколку се случи такво изненадување.
Ама нема никаква информација за играва, баш ништо.

Не знам тогаш дали било исто како сега, но како и да е, се надевам на такво изненадување.

Kinect Sport 2

Kinect Forza 4

Kinect Star wars

Толку не сакам повеќе, нека покажат што имаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom