E3 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Море курнази. 250$ во САД, 250 евра во ЕУ. ripoff.

Инаку само што се изнагледав 7-8 саати реклами. Бравос.

За нигде е3. 7 од 10 игри беа пукачки игри, останато акционо џубре (тркачки спортски и рпг). Само неколку наслови ми фатија око.

Far Cry 3, The Sims Social, Ghost Recon Multiplayer, и помалце Trackmania и Bioshock Infinite.

Не го изгледав цело од сони, ама дури гледав немаше ама баш ништо посебно. Сите фпс игри остаа во сека покрај бателфилт

Единствено што досега ми се свиѓа Кинект спорт 2, Фејбл со кинект и Кинект стар ворс.

Абе вчера вечер помеѓу ЕА и SONY беа Deus Ex и Hitman??? Зашто се исклучив после ЕА, знам дека SONY се тапа...

И денес се почнува пак од 18:00 така?

Абе вчера вечер помеѓу ЕА и SONY беа Deus Ex и Hitman??? Зашто се исклучив после ЕА, знам дека SONY се тапа...

И денес се почнува пак од 18:00 така?
Deus беше, а Хитмен не ...
Леј вчера маратон од 10 саата направив на е3 ахахах у живот неам глеано оволку телевизија =) Денес од 6 се почиња со Нинтендо а ГТ 30 мин пред тоа ќе замараат со нешо друго. Иначе ривју за вчера - Мајкрософт и Убисофт според мене имаа најбоља пресконференција, ЕА беше блиску до нив, а Сони имаа тапа конференција, ме разочараа само 1 ексклузива нова покажаа (која и не е нешто посебно) единствено кај нив ми се свиѓа што ПСвита нема да кошта 500 евра ко досега што имаме глеано од Сони.

Deus беше, а Хитмен не ...
Леј вчера маратон од 10 саата направив на е3 ахахах у живот неам глеано оволку телевизија =) Денес од 6 се почиња со Нинтендо а ГТ 30 мин пред тоа ќе замараат со нешо друго. Иначе ривју за вчера - Мајкрософт и Убисофт според мене имаа најбоља пресконференција, ЕА беше блиску до нив, а Сони имаа тапа конференција, ме разочараа само 1 ексклузива нова покажаа (која и не е нешто посебно) единствено кај нив ми се свиѓа што ПСвита нема да кошта 500 евра ко досега што имаме глеано од Сони.

Дадоа нешто Gameplay од Deus Ex или само треилеров го дадоа?

Еве и нешто плус, многу добро и реално го направиле, да се збуни чоек у пм :)

http://www.sarifindustries.com/en/

Делува феноменално, само уште да кажеа System Requirements за PC, мада според графиката не би требало да има огромни побарување како што имаше Oblivion на времето и самите кажаа дека графиката не е Next-Gen, туку изгледа како да е Next-Gen.

Да се надеваме дека со HD 6950 или GTX560 ќе ја тера на максимум на висока резолуција. (y)

Делува феноменално, само уште да кажеа System Requirements за PC, мада според графиката не би требало да има огромни побарување како што имаше Oblivion на времето и самите кажаа дека графиката не е Next-Gen, туку изгледа како да е Next-Gen.

Да се надеваме дека со HD 6950 или GTX560 ќе ја тера на максимум на висока резолуција. (y)

Па овие две графички да не се слаби случајно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom