E што е де турбофолкот?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и ја се слагам ја ако кажам што е добро за слушање ке се чудите ама нема везе

Ама друго е поентата у стилу брееејјј убијте ги све сељачишта слушаат турбофолк ... нема врска тоа дека е баш така кога не е тоа ми е мене поентата

...

Глупост а ?

Те однесам ја тебе по кафани па негде околу 3 саат коа ке почнат да плачат ко мали деца ( посебно дијаспорци ) абе седи мирен глупост било

Замисли ја се имам расплакано на метал песна, и тоа само ради самата убавината на песната. У воз се имам расплакано, додека се вракав од концерт на Type O Negative, а и од овие простори сум. Додека бев мал ме бомбардираше татко ми со турбо фолк, и за среќа сум останал отпорен. Така да нема никаква причина да се збори дека турбо фолкот удирал на емоции. Тотална глупост.

Никогаш не сум рекол да се убие некој што слуша турбофолк. Тоа е претеризам.

Инаку доста ми е од темава... не пишувам веќе тука. :)

Факт: Турбофолкот е нешто за тие што не знаат што е вистинска музика. Крај на приказната.

Па у право е Сведен дека Турбо мава на емоции, само мораш прво да бидеш ментално ограничен, или барем да живееш во крајно рурална средина каде краен сон ќе ти биде секс на трактор сено со “лепа“ конобарица...

Па у право е Сведен дека Турбо мава на емоции, само мораш прво да бидеш ментално ограничен, или барем да живееш во крајно рурална средина каде краен сон ќе ти биде секс на трактор сено со “лепа“ конобарица...

Уффф уфф уфф се јави елитата на Македонскиот постмодернизам

Абе бркај работа бе ... со самото тоа што ограничуваш луге тоа тебе те прави ограничен !

Колку луге кои имаат факултети кариери за кои ти можеш само да сонуваш , знаат да се веселат на ваква музика ти си нашол да потценуваш бруко една !

Цеца РУЛЕС

Глупост а ?

Те однесам ја тебе по кафани па негде околу 3 саат коа ке почнат да плачат ко мали деца ( посебно дијаспорци ) абе седи мирен глупост било

Абре читај боље...глупост е кога викаат дека турбото највеќе удирало на емоции.

А да ме удри мене турбо фолк текст на емоции, онда се прогласувам за муџахедин.,

И пак ке кажам. Слушателите на турбо фолк имаат ниски музички потреби.

Колку луге кои имаат факултети кариери за кои ти можеш само да сонуваш , знаат да се веселат на ваква музика ти си нашол да потценуваш бруко една !
И тоа си у право. Ти тргна вечерва. Тоа докажува зошто таквата музика успева токму кај нас и зошто крајни идиоти се на високи функции. Бидејќи морални вредности, етика и труд се само дел од Вујаклија.

image.php

Цецо љубави моја

е така ... и да не ми ја чепка никој Цеца више

Цеца само со прачка од 2 метра на растојание од 3 метра би ја poke-нал.

Ти дете бунцаш, после Цеца веке светот не е ист ко порано што ти е на тебе ?

Абе ајде ти кај си бил тоа па знаеш да процениш ?

Цеца ти е поезија у движење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom