E што е де турбофолкот?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Абе и ја се слагам ја ако кажам што е добро за слушање ке се чудите ама нема везе

Ама друго е поентата у стилу брееејјј убијте ги све сељачишта слушаат турбофолк ... нема врска тоа дека е баш така кога не е тоа ми е мене поентата

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
...

Глупост а ?

Те однесам ја тебе по кафани па негде околу 3 саат коа ке почнат да плачат ко мали деца ( посебно дијаспорци ) абе седи мирен глупост било

Замисли ја се имам расплакано на метал песна, и тоа само ради самата убавината на песната. У воз се имам расплакано, додека се вракав од концерт на Type O Negative, а и од овие простори сум. Додека бев мал ме бомбардираше татко ми со турбо фолк, и за среќа сум останал отпорен. Така да нема никаква причина да се збори дека турбо фолкот удирал на емоции. Тотална глупост.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Никогаш не сум рекол да се убие некој што слуша турбофолк. Тоа е претеризам.

Инаку доста ми е од темава... не пишувам веќе тука. :)

Факт: Турбофолкот е нешто за тие што не знаат што е вистинска музика. Крај на приказната.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Па у право е Сведен дека Турбо мава на емоции, само мораш прво да бидеш ментално ограничен, или барем да живееш во крајно рурална средина каде краен сон ќе ти биде секс на трактор сено со “лепа“ конобарица...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Па у право е Сведен дека Турбо мава на емоции, само мораш прво да бидеш ментално ограничен, или барем да живееш во крајно рурална средина каде краен сон ќе ти биде секс на трактор сено со “лепа“ конобарица...
Уффф уфф уфф се јави елитата на Македонскиот постмодернизам

Абе бркај работа бе ... со самото тоа што ограничуваш луге тоа тебе те прави ограничен !

Колку луге кои имаат факултети кариери за кои ти можеш само да сонуваш , знаат да се веселат на ваква музика ти си нашол да потценуваш бруко една !

Цеца РУЛЕС

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Глупост а ?

Те однесам ја тебе по кафани па негде околу 3 саат коа ке почнат да плачат ко мали деца ( посебно дијаспорци ) абе седи мирен глупост било
Абре читај боље...глупост е кога викаат дека турбото највеќе удирало на емоции.

А да ме удри мене турбо фолк текст на емоции, онда се прогласувам за муџахедин.,

И пак ке кажам. Слушателите на турбо фолк имаат ниски музички потреби.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Колку луге кои имаат факултети кариери за кои ти можеш само да сонуваш , знаат да се веселат на ваква музика ти си нашол да потценуваш бруко една !
И тоа си у право. Ти тргна вечерва. Тоа докажува зошто таквата музика успева токму кај нас и зошто крајни идиоти се на високи функции. Бидејќи морални вредности, етика и труд се само дел од Вујаклија.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
е така ... и да не ми ја чепка никој Цеца више

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Цеца само со прачка од 2 метра на растојание од 3 метра би ја poke-нал.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ти дете бунцаш, после Цеца веке светот не е ист ко порано што ти е на тебе ?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Абе ајде ти кај си бил тоа па знаеш да процениш ?

Цеца ти е поезија у движење

Kajgana Shop

На врв Bottom