За оние кои бладаат за техното трансот и сл. дека не чини, Турбо-Фолк значи Турбо(техно, електронска подлога ) на која додаваш Фолк, е сега како неможете да слушате електронска музика а вени сечете на турбо фолков. Ај објаснете ми????????????
Види дружењето со личност не е поврзано со музиката битен е муабетото (музиката може да биде неутрална кога се лафи).А бе што сте запнале само вреѓате сите за турбо фолкот.
Јас слушам секаков тип на музика па слушам и турбо-фолк. Не ми пречи ни да се дружам со некој што е турбофолкераш или металец или рапер или слично.
Најмногу се нервирам со некои особи кои серат по форумиве против, а ги знаат сите песни.
Кога бев на апсолвентска екскурзија, имаше во автобусот шмизли и фраери кои не слушаа таков тип на музика. Ама кога се испијанивме, кога почнаа јас се најдов затечен, ги знаеа сите турбо фолк хитови и ме фрлија во сенка.
Друго ми е муабетот. Кој слуша нека слуша. Како што на некој му е чудно како може да се слуша турбо фолк, на други му е чудно како може да се слуша метал, реге, панк, транс и сл. :salut:
А бе се знаа за пиене....Турбо фолк...абе на вас која музика ви лежи да пиете, рап, метал, поп, транс, хаус, ......
абе на вас која музика ви лежи да пиете, рап, метал, поп, транс, хаус, ......
Си заборавил и за вени сечењеА бе се знаа за пиене....Турбо фолк...
се согласувам со првиот пост мислам стварно сите викатееее неее јас несушам такво срање а уствари сите ко ќе ве видиме по кафичи откачвите на такви песни.
Прво и основно јас неслушам турбо фолк,ама на добра журка каде шо сите се веселат и пеат такви песни срамота е ти само да сејш и да чутиш:wink:
Чисти пример еден другар со мене шо учеше до 8мо на денот на полуматурата(во битола праевме бај д веј)ни идат всоба и викат или Тиесто да го дават или јас ќе си седам всоба. Добро и јас слушам таква музика ама то незначи дека нетреба да знам и други песни.И ко дојде вечерта испадна дека тој навеќе се веселеше на таквите песни...
Заклучок:Ретки се таквите шо мразат турбо фолк,се останато по кафани,на свадби или вака на некои веселби добро откачуват
Hehe me nasmeja za ova :smir:Жалам што ќе ве разочарам сите фанови на турбо фолкот ,али веќе не постои турбо фолк.....
Еве проверете и самите