TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
@goranpandev2007: Ти си ми познат од негде...
Знаеш секогаш имаш можност да се иселиш од “оваа смрдена држава„ ..ти ќе си го смениш името во Гергана , ако ти понудам договор од 25 милиони евра ??Kako i da e mora da se smeni imeto na smrdenava drzava. Dali ke go smenat sega ili posle godina dena ne pravi razlika. I taka ne ne biva za nisto barem vo NATO da uspeeme da se protneme nekako dodeka ne videle stvarno sto drzava i narod sme pa da se predomislat zasekogas.
Еден слој на луѓе во државава,вклучително и Бранко,се спремни да го сменат и сопственото име за да ги задржат или да ги зајакнат своите позиции стекнати во изминатиов период,позиции кој им носеа огромни профити и им ја гарантираа иднината на нивните деца.Тоа го правеа благодарение на сознанијата кој говорат колку овој народ станал питом со тек на вековите,колку овој народ е научен да простува и да верува дека Бог ќе ги казни предавниците(што делумно е вистина) иако тоа казнување нам ни изгледа како да се спроведува прилично споро со оглед на динамиката која го следи современиот начин на живеење.Petelot uste ne kukurikal da ja najavi zorata, a Branko veke tret pat, kako Sv. Petar od Isus, se otkaza od ustavnoto ime izjavuvajki deka e prifatliva dodavka, pridavka ili nastavka.
Ajde sega, sto se toa implicira?
Затоа што некој има интереси.... бизнис интереси. Не им одговара ред,закони и конкуренција.Велепредавство...Зошто уште е жив Б.Ц.?
Еден слој на луѓе во државава,вклучително и Бранко,се спремни да го сменат и сопственото име за да ги задржат или да ги зајакнат своите позиции стекнати во изминатиов период,позиции кој им носеа огромни профити и им ја гарантираа иднината на нивните деца.
Ne znam zoshto voopshto mu odgovarash. Samo shto dobi crven karotn, a sega kje vidam dali e dupli juzer za da bide permanentno baniran.
Takvite kje pochnat da se javuvaat se povekje, zatoa najdobro e da gi stavime na - ignore.
Или да ги стреламе ..
п.с Sterelize stupid people !! Акција во Македонија
Колку што знам нема панцири против зољи , RPL , итн ..Џабе е сега кога набавија скапи панцири,мора да се бара друг модалитет на егзекуција.
Нема,ама затоа си купија и "борни коли" досега,кој ни зоља не ги дупи.Колку што знам нема панцири против зољи , RPL , итн ..
Ај жити све исели се,премногу и тежиш на оваа земја.Ke se iselam da sakase nekoj da primi nekoe makedonce u svojata drzava. ali nikoj nejke. u megjuvreme aj site ke se praime pametni i ke se udirame po gradi kolku sme MAKEDONCI.
Lesno za listata.....strelacki vod so soodvetna psiholoska priprema.....tesko se sobira i tri nekorumpirani sudii i kamion municija... za betonskoto zidce nema problem...Малку ке Offtopiciram..Вечер на X/0 na Kanal5 ќе бидат гости Андов,Петковски,Беџети и Бучковски..Па можеме да ја гледаме и да додадеме уште некој на листата на предавници(иако поголемиот дел од овие се)