Eве ги предавниците, се јавија!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
@goranpandev2007: Ти си ми познат од негде...

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Kako i da e mora da se smeni imeto na smrdenava drzava. Dali ke go smenat sega ili posle godina dena ne pravi razlika. I taka ne ne biva za nisto barem vo NATO da uspeeme da se protneme nekako dodeka ne videle stvarno sto drzava i narod sme pa da se predomislat zasekogas.
Знаеш секогаш имаш можност да се иселиш од “оваа смрдена држава„ ..ти ќе си го смениш името во Гергана , ако ти понудам договор од 25 милиони евра ??

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Ne znam zoshto voopshto mu odgovarash. Samo shto dobi crven karotn, a sega kje vidam dali e dupli juzer za da bide permanentno baniran.

Takvite kje pochnat da se javuvaat se povekje, zatoa najdobro e da gi stavime na - ignore.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Petelot uste ne kukurikal da ja najavi zorata, a Branko veke tret pat, kako Sv. Petar od Isus, se otkaza od ustavnoto ime izjavuvajki deka e prifatliva dodavka, pridavka ili nastavka.

Ajde sega, sto se toa implicira?
Еден слој на луѓе во државава,вклучително и Бранко,се спремни да го сменат и сопственото име за да ги задржат или да ги зајакнат своите позиции стекнати во изминатиов период,позиции кој им носеа огромни профити и им ја гарантираа иднината на нивните деца.Тоа го правеа благодарение на сознанијата кој говорат колку овој народ станал питом со тек на вековите,колку овој народ е научен да простува и да верува дека Бог ќе ги казни предавниците(што делумно е вистина) иако тоа казнување нам ни изгледа како да се спроведува прилично споро со оглед на динамиката која го следи современиот начин на живеење.

Член од
2 февруари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ke se iselam da sakase nekoj da primi nekoe makedonce u svojata drzava. ali nikoj nejke. u megjuvreme aj site ke se praime pametni i ke se udirame po gradi kolku sme MAKEDONCI.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Велепредавство...Зошто уште е жив Б.Ц.?
Затоа што некој има интереси.... бизнис интереси. Не им одговара ред,закони и конкуренција.
Профитот пред честа!

Пак ќе повторам, јасно е зашто СДСовциве туркаат промена на име по секоја цена, тоа единствен начин да препишат одговорност на Груевски и да ја смалат довербата на народот во него, само така ќе се измолкне некоја шанса да направат нешто на изборите, кои сигурно ќе се случат.

Ептен лошо котираат СДС... затоа попиздуваат полтроните нивни башка на форумов башка по медиумиве.

Еден слој на луѓе во државава,вклучително и Бранко,се спремни да го сменат и сопственото име за да ги задржат или да ги зајакнат своите позиции стекнати во изминатиов период,позиции кој им носеа огромни профити и им ја гарантираа иднината на нивните деца.

ТОКМУ ТАКА!

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Ne znam zoshto voopshto mu odgovarash. Samo shto dobi crven karotn, a sega kje vidam dali e dupli juzer za da bide permanentno baniran.

Takvite kje pochnat da se javuvaat se povekje, zatoa najdobro e da gi stavime na - ignore.

Или да ги стреламе ..

п.с Sterelize stupid people !! Акција во Македонија :vozbud:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Или да ги стреламе ..

п.с Sterelize stupid people !! Акција во Македонија :vozbud:

Џабе е сега кога набавија скапи панцири,мора да се бара друг модалитет на егзекуција.:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ајбе не спамирајте офтопик

Еленовски: Никој нема право да го смени името на Македонија
Министерот за одбрана Лазар Еленовски, со став дека никој не може, дури и да сака да го промени името на Македонија, дека никој нема право да го стори тоа.
Еленовски, по денешната средба со претставници на пливачката федерација, ватерполо, фудбал и боди билдинг, изјавил дека македонскиот идентитет не бил уништен ни во минатото кога постоеле можности.

Емил Илиќ, кој со маратонот пеш до Брисел ја искажа поддршката за членство на Македонија во НАТО, без промена на уставното име, на министерот му врачил плакета во знак на благодарност од страна на спортистите, бидејќи заедно со Агенцијата за млади и спорт, дале најголем придонес за успешноста на мисијата, се вели во соопштението од министерствот за одбрана.

Воедно, тие упатиле апел да не се менува уставното име на Македонија.

Netpress

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ke se iselam da sakase nekoj da primi nekoe makedonce u svojata drzava. ali nikoj nejke. u megjuvreme aj site ke se praime pametni i ke se udirame po gradi kolku sme MAKEDONCI.
Ај жити све исели се,премногу и тежиш на оваа земја.

Иначе денес го видов Дане Талески...:vozbud::pov:
И настрада раката на другарка ми.:pos:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Малку ке Offtopiciram..Вечер на X/0 na Kanal5 ќе бидат гости Андов,Петковски,Беџети и Бучковски..Па можеме да ја гледаме и да додадеме уште некој на листата на предавници(иако поголемиот дел од овие се)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Малку ке Offtopiciram..Вечер на X/0 na Kanal5 ќе бидат гости Андов,Петковски,Беџети и Бучковски..Па можеме да ја гледаме и да додадеме уште некој на листата на предавници(иако поголемиот дел од овие се)
Lesno za listata.....strelacki vod so soodvetna psiholoska priprema.....tesko se sobira i tri nekorumpirani sudii i kamion municija... :) za betonskoto zidce nema problem... :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
БОЈКОТИРАЈТЕ ЈА ЕМИСИЈАТА!

Kajgana Shop

На врв Bottom