- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Што не ти е јасно бе...тој пиша си немаат везе, ја пишав аматери се...има разлика во тоа?Ти да го мислеше тоа од Ел Нињо немаше да се буниш на слабата игра
Што не ти е јасно бе...тој пиша си немаат везе, ја пишав аматери се...има разлика во тоа?Ти да го мислеше тоа од Ел Нињо немаше да се буниш на слабата игра
Ти секако немаш врска, досаден си и гајле ти е за ватерполотоШто не ти е јасно бе...тој пиша си немаат везе, ја пишав аматери се...има разлика во тоа?
Ок, се гледа дека ти се врзал јазикот не знаеш што збориш, што сакам ќе правам не ме цитирај.Ти секако немаш врска, досаден си и гајле ти е за ватерполото
Ќе му пренесеме Зоте, фала на забелешка.и плус тоа кажете му на коментаторот на тај маут да заѓути да слушнеме што советува тренерот.
Уште една забелешка, звукот иде побрзо од сликата и коментаторот веќе пред време ни кажува дали е гол или не што секако мене ме иритириа пред време да го дознам исходот, се надевма и на другите тоа им смета.Ќе му пренесеме Зоте, фала на забелешка.
Тоа е дека коментаторот е таму, а не коментира од студиото.Уште една забелешка, звукот иде побрзо од сликата и коментаторот веќе пред време ни кажува дали е гол или не што секако мене ме иритириа пред време да го дознам исходот, се надевма и на другите тоа им смета.
Досаден си и досадни се навивачи како тебе.Ок, се гледа дека ти се врзал јазикот не знаеш што збориш, што сакам ќе правам не ме цитирај.
Има начин тоа да се исправи?Тоа е дека коментаторот е таму, а не коментира од студиото.
Видовит е коментаторотУште една забелешка, звукот иде побрзо од сликата и коментаторот веќе пред време ни кажува дали е гол или не што секако мене ме иритириа пред време да го дознам исходот, се надевма и на другите тоа им смета.