EП во ватерполо - Ајндховен 2012 (16-29 јануари)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај сите што знаете да солите памет облечете купачи и влезете да тренирате ватерполо, да видиме колку се разбирате и во базен. Свашта.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дечки тоа е, изгореа од желба за победа нашите, преголем притисок од јавност, плус и одлучувачки меч за третото место и тоа е тоа... Стативи, пречки, шутеви во голман, кога не сака не сака... Одбрана игравме добро, нападот катастрофа... Преголеми очекувања имавме, а не ги согледуваме условите кои ги имаат за тренинзи, немаме ниту лига, еден клуб и толку...

Не ги навредувајте репрезентативците, додека Грција играше ЕП, СП, Светски Лиги, ние незнаевме што е ватерполо, не тупите одма тука со теории на заговори, играа со срце нашите, во спортот неможе секогаш да се победува... Се надевам на изненадување против Италијаните, против Унгарците ќе биде екстремно тешко... Идемо Момци, веруваме во вас...

Лош почеток на денот, се надевам на одличен крај... :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Вие што мрчите баш да ве видам на 2 минути во базен со топка, 5 метра нема да испливате.

Само да се мрчи и критикува па завери се коваат па утакмицата продадена, сите вие одма глава под чешма со ладна вода да не ви прегори мозокот од толку мрчење.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
За пласман понатаму, при исти бодови се гледа гол разлика или меѓусебен дуел ?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе му пренесеме Зоте, фала на забелешка.
Уште една забелешка, звукот иде побрзо од сликата и коментаторот веќе пред време ни кажува дали е гол или не што секако мене ме иритириа пред време да го дознам исходот, се надевма и на другите тоа им смета.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Уште една забелешка, звукот иде побрзо од сликата и коментаторот веќе пред време ни кажува дали е гол или не што секако мене ме иритириа пред време да го дознам исходот, се надевма и на другите тоа им смета.
Тоа е дека коментаторот е таму, а не коментира од студиото.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Амааан веќе... од ко ги победивме 7-6 едвај во Скопје ова е четврти пат со ред кај што губиме од грчиштата!!! Притисок можи да има една две утакмици, а не четири!! У ПМ...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Видовит е коментаторот :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Овие дечки се пласираа на Европско првенство во ватерполо, а немаме ни базен. Може слободно да ги прогласиме за 8 светско чудо. Така да без мрчење и негативна енергија, што и да донесат дома, јас сум сосем задоволна со нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom