Па у неа влези треба да имаш 7-ми lvl најмалку за да влезеш у партија сите македонци треба да се у партијата за подобра комуникација:smir::smir:добро де како сојуз е тоа што ли е? грешка моја партија сакам да влезам ама за да влезам треба да се кандитирам видов една у русија мацедониа тајмлес
Епа ништо остај таму на таа темата што е Важно мејл за да може да го надгледауваш документот ако сакаш.Може некој убаво да објасно шо како со ова google documents-от? И дали ради тоа е заклучена темата за внесување дневната штета?
Јас правам по 400 демиџ дифолт а сум во втора единица...мислам дека е таманЕпа ништо остај таму на таа темата што е Важно мејл за да може да го надгледауваш документот ако сакаш.
Штетата автоматски преку API-то ќе се апдејтира. Види си и колку ти е минималната штета, т.е нормата, треба повеќе од тоа да правиш штета.
Но сепак следи го и рускиот форум за да си информиран каде да се бориш и за кога ќе има акции да знаеш каде и во колку саатот.
А штета не треба повеќе да пријавуваш. Освен ако не се зезне некогаш API-то.
Еве пријави се на оваа тема, па кога ќе ти дојде редот можеби ќе влезеш:Дали има место да влезам во Македонска Фаланга. Имам 5.4 strenght?
Активиран си на форумот, таму имаш и тема за пријавување во Фалангата.И јас сакам да се пријавам за во фалангата, strength 10.66, rank Captain. Јеби га, сум заостанал, дечкото што му го дадов акаунтот не го играл баш редовно и како што треба.
Иначе се регистрирав на форумот, видете таму кој е админ нека ми го активира акаунтот.
Тоа е жално зашто поради тоа се прават проблеми и како што знам нешто админите викале на мапата имало 1 македонија како регион нема да се става и друга...ја играв 2-3 месеци па кога дознав дека нема да ја стават македонија се разочарав и најверојатно човекот ми е умрен таму то ест ја сум таму умрен а голдот и парите ги дадов на тој даниелбтмк...:helou:на мапата егејска Македонија ја пише Македонија
Не постои за жал.Ako postoi seuste ova falanga togash downloadirajte go ova logo sho to go napraviv jas :cds: