eМакедонска Фаланга

• Креатор на темата Креатор на темата Cresevo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
добро де како сојуз е тоа што ли е? грешка моја партија :D :D сакам да влезам ама за да влезам треба да се кандитирам видов една у русија мацедониа тајмлес

добро де како сојуз е тоа што ли е? грешка моја партија :D :D сакам да влезам ама за да влезам треба да се кандитирам видов една у русија мацедониа тајмлес
Па у неа влези треба да имаш 7-ми lvl најмалку за да влезеш у партија сите македонци треба да се у партијата за подобра комуникација:smir::smir:

Може некој убаво да објасно шо како со ова google documents-от? И дали ради тоа е заклучена темата за внесување дневната штета?

Може некој убаво да објасно шо како со ова google documents-от? И дали ради тоа е заклучена темата за внесување дневната штета?

Епа ништо остај таму на таа темата што е Важно мејл за да може да го надгледауваш документот ако сакаш.

Штетата автоматски преку API-то ќе се апдејтира. Види си и колку ти е минималната штета, т.е нормата, треба повеќе од тоа да правиш штета.

Но сепак следи го и рускиот форум за да си информиран каде да се бориш и за кога ќе има акции да знаеш каде и во колку саатот.

А штета не треба повеќе да пријавуваш. Освен ако не се зезне некогаш API-то.

Епа ништо остај таму на таа темата што е Важно мејл за да може да го надгледауваш документот ако сакаш.

Штетата автоматски преку API-то ќе се апдејтира. Види си и колку ти е минималната штета, т.е нормата, треба повеќе од тоа да правиш штета.

Но сепак следи го и рускиот форум за да си информиран каде да се бориш и за кога ќе има акции да знаеш каде и во колку саатот.

А штета не треба повеќе да пријавуваш. Освен ако не се зезне некогаш API-то.
Јас правам по 400 демиџ дифолт а сум во втора единица...мислам дека е таман :)

Дали има место да влезам во Македонска Фаланга. Имам 5.4 strenght?

И јас сакам да се пријавам за во фалангата, strength 10.66, rank Captain. Јеби га, сум заостанал, дечкото што му го дадов акаунтот не го играл баш редовно и како што треба.

Иначе се регистрирав на форумот, видете таму кој е админ нека ми го активира акаунтот.

И јас сакам да се пријавам за во фалангата, strength 10.66, rank Captain. Јеби га, сум заостанал, дечкото што му го дадов акаунтот не го играл баш редовно и како што треба.

Иначе се регистрирав на форумот, видете таму кој е админ нека ми го активира акаунтот.

Активиран си на форумот, таму имаш и тема за пријавување во Фалангата.

на мапата егејска Македонија ја пише Македонија :)

на мапата егејска Македонија ја пише Македонија :)
Тоа е жално зашто поради тоа се прават проблеми и како што знам нешто админите викале на мапата имало 1 македонија како регион нема да се става и друга...ја играв 2-3 месеци па кога дознав дека нема да ја стават македонија се разочарав и најверојатно човекот ми е умрен таму то ест ја сум таму умрен а голдот и парите ги дадов на тој даниелбтмк...:helou:

Ako postoi seuste ova falanga togash downloadirajte go ova logo sho to go napraviv jas :cds:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom