Dynamo - Magician Impossible

• Креатор на темата Креатор на темата Mamba.
  • Време на започнување Време на започнување
Пер, фората е што никогаш не моеш да кажеш дека нема глумци. Секад можеш да кажеш дека се глумци, зашто и да е, па дури и да е Рио Фердинанд или друга фаца.
Have you ever been so far even as decided to use go want to look more like?

Секогаш го гледам, кога ќе го начекам и не се замарам со тоа, дали е наместено или не. Не знам, интересно ми е, уживам.

Ова апла се гледа уште по движењето на нозете и телото дека е фејк плус базент е ова затворен.....Dynamo одеше на отворена вода и тоа не во 1 правец како овој,плус веднаш до него застанаа со глисер и го собраа. Ја глеав на дискавери ако може нека ја најде некој на јутуб таа епизода. ;)

која е фората со ова неможам да сватам
објаснување некој?

Овие ,,случајниве минувачи'' се платени статисти. Имаат препремено кај себе и телефон и шише спремно. Делот кај што го ,,смалува'' телефонот, уствари тој вистинскиот го бута во ракав, а малата имитација ја вади. После зголемувањето е постигнато со пауза/плеј систем. Затоа е и толку зумирана камерата на шишето. Ефтино трикче кое бара подготовка.

Хмм, чита мисли, движи работи со поглед, левитира, оди по вода...колку и да изгледаат вистинито снимките, ептен е сумливо

ова ти е како оној момакот Крис во друго паковање....магиии со сценарио викнати луѓе и се остало, кој магии кој глупости во ништо нема врска, местенка ефтино трикче пиши на интернет REVEALED и се ќе ти излезе од него еве со паричка степ бај степ како тоа изгледа

Магија е, не е џабе magician.

i tuka li so jaze go vlecat ili so kranot go digat a ? :pos: ako nemate objasnuvanje ne vi drzat obvinuvanjata deka e fake....

Дали ти си озбилен дека мислиш дека ова е магија? :pos:

Еве тии како мадафакер ако го гледаш редовно на дискавери (ама чисто сумљам дека си гледал повеќе од 3 епизоди целосни) кажи ми што е ?

Добро бе хејтери кој ве тера да го гледате, ако не ти е интересно не гледај. И да е наместено треба да знаеш да го направиш. Еве јас ќе ви соберам 20 луѓе да се прават изненадени, да видиме дали ќе направите нешто.

i tuka li so jaze go vlecat ili so kranot go digat a ? :pos: ako nemate objasnuvanje ne vi drzat obvinuvanjata deka e fake....

Забележи како нозете не се креваат над луѓето, т.е. постојано се скриени.
Барем овај трик е лесен за демаскирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom