Дворови

• Креатор на темата Креатор на темата kratovcanec
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 март 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
Оваа тема мислам дека не е отворена досега набргу планирам да го средувам дворниот простор околу куќата па ве молам за ваши предлози со слики од вашиот двор или казете некои добри адреси со добри фотки.

Изгледа нема никој со доволни познавања од хортикултурата или со доволно време да ги сподели истите....

До каде си со дворот? Ако уште ти требаат адреси од сајтови- кажи :)

Serpico напиша:
Изгледа нема никој со доволни познавања од хортикултурата или со доволно време да ги сподели истите....

До каде си со дворот? Ако уште ти требаат адреси од сајтови- кажи :)
ako mozes da mi dades nesto nema da bide na odmet

kratovcanec напиша:
ako mozes da mi dades nesto nema da bide na odmet

Википедиа може да те линка до многу интересни места.

Има и книги, цели книги за хортикултурно средување на дворот. Не се евтини, ама користат. Ако сакаш да те спојам со продавач на истите, пиши ми пп.

Ако не сакаш.... биди креативен :)

Aj kolku za bez "ic".:)

Attachments

• 1273.jpg
    1273.jpg
    81 KB · Прегледи: 124
  • 01502_003.jpg
    01502_003.jpg
    50,2 KB · Прегледи: 120
cover-jardin_partage_la_mascotte.jpg

acueil_jardin.jpg

1274~Jardin-Brillante-Posters.jpg

favegardenseat0jz.jpg

home_gardening_d.jpg;pvc185a4f71c6fae0d

11423.jpg

023.jpg

Прекрасно уреден парк.

Japonija e nendminata so cveten enterier! No mene posebno mi se bendisa eden fantastichen hotel vo Bankok, Tajland - The Oriental. Videte go enterierot so voda na podot, rastenija i lotusovi cvetovi. Vodata go menuva dizajnot i dava fluidnost za razlika od samo zeleno (koe isto taka e ubavo)

main.gif

систем капка по капка

Има ли некој некаква идеја како функционира системот капка по капка за наводнување на дворот, и каде можам во Скопје да го набавам (сосе изведба)?

јас можам да се пофалам со убаво дворче кое со задоволство го средувам заедно со татко ми а кога морам и сама....
обожавам кога ке видам среден двор а не ко у џунгла да влагам

Па може да ставите некоја слика од вашиот двор, бидејќи сите овие дворови шо ги гледаме се пософистицирани и секако бараат пари за одржување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom