POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
Ама бабата умрела во 1990 год....Абе, не е фотошоп, али си е нормална баба позади детето фатена во кадар, па сега татково си зима публицитет и посети на блогот..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама бабата умрела во 1990 год....Абе, не е фотошоп, али си е нормална баба позади детето фатена во кадар, па сега татково си зима публицитет и посети на блогот..
Кој потврдил дека е таа баба?...Ама бабата умрела во 1990 год....
башка, како тоа апаратите ги “фаќаат“ духовите? смотано...Е ајде деКој потврдил дека е таа баба?...
Незнам, наречете ме најголемиот скептик, ама не верувам дека ова е вистинабашка, како тоа апаратите ги “фаќаат“ духовите? смотано...
Ете, и се поклопувал и фустанот демек. Знам дека не се за верување работиве, ама се случуваат, барем на интернет. Исто, ако ти текнува за сликата во еден замок во Шкотска, можеш да видиш, имаше линк во темава мислам, каде се појавува стара баба во црно.aaaa jezivo...iako mi se imaat slucuvano vakvi stvari i veruvam vo ovie cudaДухови!
Епа ми се случила една необјаснива работа што морам и духовите да ги замешам. На факс. сум у Бт. и у куќата кај што седам затворив сите врати све фино лепо и легнав да спијам и сабајлето кога станав вратата од кујната што води кон ходникот беше отворена (а се беше заклучено, затворено, проверено).
Инаку за оваа случка пишав на темата „Дали ви се случиле чудни работи“ или така некако беше.
pozz do tebe
mene mi se sluci slicno si legnav zaspav po nekoe vreme se razbudiv i osetiv mekoj kako me gali(3-4 pati) za nogata i se ukociv nz so mi se slucuva se preplasiv odma stanav i do den denes nz sto mi se desiВака сеа немам потреба да лажам па кој сака нека верува кој сака нека не верува.Ваш избор.
Си легнувам навечер за да спијам а брат ми беше легнат пред мене ама не беше заспан.И се превртувам во креветот дур да заспијам и туку наеднаш се укочив и како да почна нешто да ме турка надолу и не можев да се мрднам, ни раце ни нозе не можев да помрднам, и испаничив и пробав да викам по брат ми ама не можев да зборувам,2-3 пати пробав и само некои крици испуштав и тогаш брат ми ми се раздери абе ти дан си ненормален ја овде не можам да заспијам а ти ми акаш, ај престани утре сум нашкола сабајле и само што отвори уста тој одма се ослободив и можев и да зборувам и му викам абе ми залетна нешто уживај.И целиот исплашен око не склопив цела вечер.Другиот ден нашкола им кажував на другариве и рекоа дека сенка ме имала фатено и дека и на некој друг така му се имало десено.
Вака сеа немам потреба да лажам па кој сака нека верува кој сака нека не верува.Ваш избор.
Си легнувам навечер за да спијам а брат ми беше легнат пред мене ама не беше заспан.И се превртувам во креветот дур да заспијам и туку наеднаш се укочив и како да почна нешто да ме турка надолу и не можев да се мрднам, ни раце ни нозе не можев да помрднам, и испаничив и пробав да викам по брат ми ама не можев да зборувам,2-3 пати пробав и само некои крици испуштав и тогаш брат ми ми се раздери абе ти дан си ненормален ја овде не можам да заспијам а ти ми акаш, ај престани утре сум нашкола сабајле и само што отвори уста тој одма се ослободив и можев и да зборувам и му викам абе ми залетна нешто уживај.И целиот исплашен око не склопив цела вечер.Другиот ден нашкола им кажував на другариве и рекоа дека сенка ме имала фатено и дека и на некој друг така му се имало десено.

погледнети ги сите делови, ќе го постирам само првиот