Душеци

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има до кај 400-500 евра 180x200 можи да разгледам, за повеќе неможам моментално. Обичен смртник.
Автоматски споено мислење:

Ова ми е во потесен избор, треба и јас да земам

Дали некој има искуство да сподели со душеците од НЕТАМ?
До сега не најдов лошо мислење за нив, но на прсти се бројат мислењата кои успеав да ги најдам по форумиве.

Купив од Алмак Ројал Дрим 180х200, го користам веќе 2 недели и досега добро спијам и сум задоволен.

More pred toa imav eden od simpo platen 6000 i ni mufla ni mirizba.Ovaj od 18000 ziva voda se praj odozdola na zima te kako voda da proizveduva.Od dolna strana e zacrnet posiven a od gorna se podeli na 3 branovi a imam okulu 100 kg .E sega ja zaginav garancijata za da im dokazam kolku e antibakteriski no eden den koga imaat reklamen karavan niz Makedonija ke ja tovaram na pikap pa ke imaat dobra reklama na plostad.
Ова е доказ дека на рекламите не треба секогаш да им се верува, во овој случај на маркетиншка измама! Мене ми стана јасно дека ова се случува кога погледнав дека овој тип на душеци има 50% попуст на многу места, денес има интернет и народот брзо дознава за овие п-ди кои лажно ги рекламираат како антибактериски и слично и затоа не се продаваат како што треба и мора да ја намалат цената ( т.е. да излажат уште некој :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom