- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.402
- Поени од реакции
- 3.527
Federbau друже..Доста лоши коментари за Комодита прочитав, сега незнам од кај да земам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Federbau друже..Доста лоши коментари за Комодита прочитав, сега незнам од кај да земам.
Federbau друже..
Ако има до кај 400-500 евра 180x200 можи да разгледам, за повеќе неможам моментално. Обичен смртник.
almak.mk
Мислам дека имаш за таа ценаАко има до кај 400-500 евра 180x200 можи да разгледам, за повеќе неможам моментално. Обичен смртник.
almak.mk
Ова е доказ дека на рекламите не треба секогаш да им се верува, во овој случај на маркетиншка измама! Мене ми стана јасно дека ова се случува кога погледнав дека овој тип на душеци има 50% попуст на многу места, денес има интернет и народот брзо дознава за овие п-ди кои лажно ги рекламираат како антибактериски и слично и затоа не се продаваат како што треба и мора да ја намалат цената ( т.е. да излажат уште некојMore pred toa imav eden od simpo platen 6000 i ni mufla ni mirizba.Ovaj od 18000 ziva voda se praj odozdola na zima te kako voda da proizveduva.Od dolna strana e zacrnet posiven a od gorna se podeli na 3 branovi a imam okulu 100 kg .E sega ja zaginav garancijata za da im dokazam kolku e antibakteriski no eden den koga imaat reklamen karavan niz Makedonija ke ja tovaram na pikap pa ke imaat dobra reklama na plostad.
)