Duran Duran за прв пат во Македонија - 7.7.2012

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Како може подгрупа да се Нокаут на ваков бенд , господе бре што им е на овие, сеа ќе се помислам дал ќе одам ебаги тоа смотаните од сите можни они Нокаут....
А го сакам бендов ептен, со нив ијам пораснато ..

Дармон ти иди глеј покемон шо се разбираш од Дјуран Дјуран ...

Ја па ниедна песна не им знам и затоа не идам.
Него многу ми е смешно имево, Duran duran :), зошто два пати Дјуран го пишале?
Имаш време да научиш некоја песна, ќе се каеш за ова ама ај :)

Него сите колективна собиранка и на концерт одиме :D

nesto preku 22 :)
spored mene taa mi e najdobra,drugite se nekako mnogu labavi :D
абе дај немој, ќе ти се смејат.... какви лабави...
кам андан е после златното доба на ДД. супер е песната, ама најдобра...?!

Од Авалон, од Фејсбук:

NA DURAN DURAN VO SKOPJE ZA 1000 denari!!
Iako zvanicnoto soopstenie ke sledi vo ponedelnik nautro sepak...za site sto prasuvaat:cenata na regularnite vleznici za koncertot vo Skopje ke bide samo 1000 denari! A,ke bidat pusteni i samo 1500 fun pit karti po cena od 1500 denari!
PS-Infoj:1000 denari e 16 € i e najniska cena na cela nivna svetska turneja,bes konkurencija! Kako za sporedba, vo bankrotiranata Grcija,den pred Skopje,najevtinite karti se 35€!?!

Ќе има бркотници за карти :) Цената е топ

Значи 1000.....добра е добра, не ја претераа ептен.

Влезниците за концертот на Duran Duran, во продажба пред време !

Ве информираме, дека поради досега најголем интерес за концерт во последно време (искрено кажано, од концертот на Santana на градски стадион во 2009) Авалон П.се реши на итна реакција! Влезниците за најголемиот концерт ова лето во Македонија, Duran Duran во Скопје на 7 Јули (гости, нашите Нокаут), ќе бидат пуштени во продажба од сабота (19.05) во 10.00ч.наутро! Цените на влезниците се 1.000 денари за регуларна карта и 1.500 денари за Фан Пит кој ќе биде со капацитет од 1500 места!

ПС. Во оваа прилика, само да не остане не споменато, влезниците во банкротираната Грција за концертот кој е еден ден пред нашиот се по 35 eвра, што значи 115% поскапи од нашите.

Ваша,
Авалон Продукција

Не можу да гу опишу реакцију на мајку ми кд ву кажа дека ке дојдев у јули.Измрда жена :vozbud::vozbud::vozbud: Здравје Боже идемо обавезно конечно нешто добро-чекамо лудо лето :свиркам:

Незнам зошто ама појма немав за настанов се до денес(немав допир со интернет во последно време)
И си идам јас денес низ град и само после ГТЦ кај таксистите случајно гледам огромен билборд Дуран Дуран во Скопје,и само ко на Том и Џери ги тријам очите и пак гледам,хххх се фаќам за глава и си викам немогуче и после 5-10 секунди гледам зјапаат околу мене луѓе и таксисти и се смеат си викаат овој отишол со главата.
Ова нема да го пропуштам ни под разно.

Неможам да прежалам.....:facepalm: не не не........

Има некакви информации за картите? Има ли уште останато?

конценртот - ТоП!
атмосферате беше предобра, со беспрекорна изведба и сите стари хитови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom