Дупер

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
добро е, нема повеќе песни да прават значи, рај за уши

Каков менталитет човече браво, па на семафорине на рекорд подолго трае зелено него ли оваа „кариера“ од три песни. :D

Оние коментари од типот „наши се, да им дадеме шанса“ „не ги кењајте ни треба македонска музика а у“ отсекогаш ми биле одвишни клишеа затоа што нашиот менталитет е едноставно ваков на дело, дури и за вакви навидум урбани дечки, кои требаше да се самораспуштат после очајниот настап на Бубамара.

А зошто уствари овие се пробија толку за да се збори на дневна база за нивните кариери?

Сте ги слушнале ли:
FUNK SHUI
Pluto's Doubt
Bernays Propaganda
и ред други.....
кој се само мал дел од таа поприлично underground сцена. Не ги вртат по радија, ги нема на телевизија а имаат невероватен материјал склепано.

Или па The Black & Vice Social Club на Ади Имери, невероватно квалитетна музика...
https://theblackandvicesocialclub.bandcamp.com/

Duper.... мадиња.....

Маркетинг финтава ја провалив од старт, многу ефтина лага за некоја нова песна. А вие фатете им се на Дупер.

Realno so ogled na ocajnata mkd komercijalna scena oni bea ok ali generalno gledano ispod prosek se, deckoto ne znae da pee, ne mozat zivi svirki da pravat i ocigledno nedorasnati se za poseriozno bavenje so muzika.

Маркетинг финтава ја провалив од старт, многу ефтина лага за некоја нова песна. А вие фатете им се на Дупер.
Друже, ако на Дупер им треба ваква реклама, нека се подзамислат малку...

59418913_2172615936188250_163985467723743232_n.jpg

Ако ова е најава за нова песна ептен лејм.

Ако ова е најава за нова песна ептен лејм.
Wowow магот на северномакедонскиот маркетинг, Бобан Авалон, иритантен ко кратко ќебе. :eek: Сепак мислам дека ова повеќе им штети отколку што им помага, ние сме народ за сеир.

Точно, не проаѓаат кај нас вакви „ни се може“ маркетинг фори.

Маркетингов потсеќа на Канал 5 кога кажаа дека се урнал авион само за да најават турска серија.
Тоа со турската серија го имале и во Турција за истата серија. Така си ја најавиле.

Ако е стварно (ужасен) маркетинг и не се распаднале, дур е време нека си најдат пеач колку да се оправат малце бар.

Баш скренаа внимание...

Денеска сите пцујат за затварањево на градов ради папата - у 4 дознаваш дека администрација ќе прчи к утре, па пцујат за избориве вчера мајки-шајки...........и уште кога разбравме дека "Дупер се распаднал" - едвај спасивме у фирма пар ликови шо тргнаа со јажињата накај тоалет....

Само ако е тапа песната....има да ги одерам од хејтање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom