Dummies guide to 21st century chicks

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Според дадените критериуми (временски) и моите познавања и достигнувања во женската филозофија и технологија јас сум имал џенцки од сите типа освен од турбофолк фазонот и може да се сметам за PLAY'A прибидејќи јас за прилично кратко време (пократко од кое го презентира авторот) ги имам фатено за рука.

Значи или јас сум PLAY'A или авторот дава лажна надеж и информации.

По критериумите на авторот си uber kewl playa:zver:

Note:При лов на цура од типот фолкерка или комерцијалка(но не се ограничува на нив) за мажјак со огромен потенцијал се смета секој тип кој има познавање од следните три области:

• Шехерезад
  • Бандини
  • Ѓумуш

алал да ти е брат супер ми дое ова вака у 7:22 сабајлечки после 10 саати учење за колоквиум задутре.
ФАЛА ТИ !!!!!!!!!!!!!!!!

Фала и одмене.:kesa::kesa::kesa:

Кој ќе проба да шмека според водичов нека сподели искуства:olee:

освојување на geek/nerd

• doctorate degree/PHD
  • страсвен фан на Star trek i Star wars серијалите
  • дебела колекција на макети/униформи/стрипови и остали битни ствари од истата бранша
  • вонсериско знаење на сите програмски системи и сестринските категории кои се тесно поврзани(one step of becoming HACKER)

освојување на geek/nerd

• doctorate degree/PHD
  • дебела колекција на макети/униформи/стрипови и остали битни ствари од истата бранша
  • вонсериско знаење на сите програмски системи и сестринските категории кои се тесно поврзани(one step of becoming HACKER)

Додади

• Кошула по риги
  • Лептир машна
  • Трегери
  • Наочари со круг рамки и бела трака на средина

да, sponsored by GAP :icon_mrgr

pencil/pen pocket-от битен елемент :dance:

Да не заборавиме и време на освојување:

Како и кај готичарката,веројатно никогаш бидејки вие,за жал не размислувате бинарно.

Ах сум заборавил за пункерка.
Пункерките се слични како рокерките можеби и полесни,две недели им давам.

8.Комерцијалка

Потребни состојки:

• Користење скап парфем,факт кој ќе го напоменуваш често.
  • Мобилен полн со сите најнови поп хитови.
  • Облекување и однесување во стилот на серијата Bratz
  • Носење облека само ако е "марка" и нормално напоменување од каде е купена.
  • Користење на машка варијанта на шмизл дијалект.

Секоја чест за темава. Само не си напоменал време на освојување за комерцијалки. Баш сакам некоја ваква деновиве... Сикако прво да ги ставам сите најтооооп писни4ки на мујот нов iPhone, и да купам најфенци облика во Рамстори4.

Комерцијалка...тоа ти е нешто како раперка:pipi:

освојување на geek/nerd

• doctorate degree/PHD

не мора докторат доволно е факс :pipi:
Како припадник на нерд заедницата преферирам екстремно јаки аналитички способности, познавање на политика , филозофија и многу важен дел : да знае повеќе од мене и да биде попаметен од мене .

Плус кога им се додворуваш не викаш дали сакаш со мене туку дали сакаш да споделиш со мене генетски материјал за да имаме супериорни деца :)
Нердовите многу гледаат на фамилијарното стебло преферираат силни гени со нердовски квалитети кои се преносливи :треп:

А дали имаат предност типците што размислуваат во бинарен,октален или хексадецимален броен систем?

Башка ако е некој лингвист:Па да знае и C++ и batch а богами и стари изумрени јазици како турбо паскал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom