ChaLL3nGeR
Кајгана's APEX PredaTor
- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 66
Noted. Сеа значи треба да изгледаш ко сељак за да фатиш како било тип на женска. Ете нешто што не знаев. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Who cares? They're ugly anyhow)
Noted. Сеа значи треба да изгледаш ко сељак за да фатиш како било тип на женска. Ете нешто што не знаев.![]()
Иако сум панкер, I agree.
Малку несериозност нема да шкоди:back:
Требаше да напишам "секоја сличност со постоечки личности е случајна“
Нормално де,затоа сме во ЧДА:smir:шала беше. не бев сериозен. :smir:
значи може да те вброиме во класата на Шмекерот...или не?Според дадените критериуми (временски) и моите познавања и достигнувања во женската филозофија и технологија јас сум имал џенцки од сите типа освен од турбофолк фазонот и може да се сметам за PLAY'A прибидејќи јас за прилично кратко време (пократко од кое го презентира авторот) ги имам фатено за рука.
Значи или јас сум PLAY'A или авторот дава лажна надеж и информации.
значи може да те вброиме во класата на Шмекерот...или не?![]()
Помалку комплицирани сте вие, дури и од ова. Ќе пробам да ја напишам истава книга, ама за мажишча.
cover: Dummies guide to 21st century dudes
1st page: I want to thank every single dumb ass guy I've met in my life. I couldn't have wrote this book without you.
2nd page: Show them your tits!
back cover (picture of me)
your genitalia ! :smir:
![]()
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Welcome to the website for ISHAPS - the Irish Spotted Horse and Pony Society![/FONT]
Oh come on dudeee!!! Се палиш на коњски гениталии? На фрикинг пони? Дем ит, болно!
- Да објавувате непристојни, вулгарни или незаконски содржини