Дуел на носителите на листите, да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување

Дуел на носителите на листите?

• Да

Гласови: 11 61,1%
  • Не

Гласови: 7 38,9%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
znam go procitav utrinski vesnik, no vaka ke ti kazam:
covek sto ne laze nema potreba da se krie!Gruevski ke izleze na duel, a najgolem duel ke bidat izborite!Samo ke ostanete razocarani!

znam go procitav utrinski vesnik, no vaka ke ti kazam:
covek sto ne laze nema potreba da se krie!Gruevski ke izleze na duel, a najgolem duel ke bidat izborite!Samo ke ostanete razocarani!

Целта не ми е да предизвикам политичка полемика и тоа кој ќе биде разочаран а кој не. А Ти во име на никот со кој што се претставуваш, би требало да подржиш една ваква демократска форма на спротиставување на аргументи.

Другар ти си само уште еден пример како делува имагинарна сончева коалиција, а тоа е ДЕЗОРИЕНТИРАНОМ, УПЛАШЕНО, БЕЗ КОНЦЕПТ...

мора да има дуел па нека излези шеќерната со факти(лаги) и ветувања шо никој пат нема да ги исполни

Апсолутно би било добро да има соочување, бидејќи се ЗНАЕ и Македонија ЗНАЕ кој има визија, идеи, програма и КОЈ ја исполнува...
Па, по македонските телевизии има еден куп емисии на кои измислените сонца имаат отворени покани да кажат што планираат, што мислат...Па, мислите дека тие би сакале да прифатат дуел на кој би биле понижени???!!!НЕ ВЕРУВАМ!!!

politicki duel mora da ima vo sekoj slucaj.no neznam kolku opoziciskata partija ke bide spremna za toj politicki duel.
da se izleze na politicki duel ne treba da se zacrnuvaat protivnicite, treba da se dade konkreten odgovor koj sto ke raboti vo idnina i PRED SE koj sto srabotil vo minato!mislam deka sekerinska ne e spremna za duel!
А зошто мислам дека овие три демократии претставуваат еден ист човек?

Другар ти си само уште еден пример како делува имагинарна сончева коалиција, а тоа е ДЕЗОРИЕНТИРАНОМ, УПЛАШЕНО, БЕЗ КОНЦЕПТ...

Другар, ДЕМОКРАТСКИ е да се разбере дека не мислат сите како тебе.

Па многу подобро би било кога сакаш да коментираш нешто настапи со факти и аргументи и немој да се плашиш дека заради фактот што македонскиот народ знае за кого ќе гласа, па заради тоа мислиш дека се работи за ист човек...
Па, ќе ти кажам другар не е еден човек, целиот народ ја подржува Владата, освен таквите како тебе без ориентир за просторот, реалноста и визија за подобра иднина...

секој треба да си има негово мислење ама добро е понекој пат и да се мисли пред да се направи нештото

нема везе ова шо го зборваш
Напротив, баш сум сигурен. Како е можно три екстремно слични никови да пишуваат еден по друг и тоа со кратка временска разлика?

коинциденција највероватно
Ах, коинциденција е и тоа што еден демократ е регистриран на 13 мај, а другите два на 14 мај? И сигурно е коинциденција тоа дека два демократа имаат ист број мислења, плус-минус 1 или 2 мислења? И обавезно е коинциденција тоа што сите демократи се од Битола?

коинциденција највероватно

Ај ме насмеја добро. Ај користи си го едниот ник, чисто да не се прави конфузија на форумов. А администраторите треба да ја проверат "најверојатната коинциденција"

Ах, коинциденција е и тоа што еден демократ е регистриран на 13 мај, а другите два на 14 мај? И сигурно е коинциденција тоа дека два демократа имаат ист број мислења, плус-минус 1 или 2 мислења? И обавезно е коинциденција тоа што сите демократи се од Битола?

Па да беше малку поинтелегентен ќе сфатеше и самиот дека не може да се работи за исто лице...Колку за твоја информација во Битола, сегашната Влада ќе добие досега најголема подршка затоа целата млада популација не потпаѓа на никакви манипулации и ЗНАЕ што да одбере за нивно подобро утре!!!

море луѓе за ова работа си има администратори бркај те си ја вашата работа оки

не е ист чоек по втор пат ви кажвам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom