Државна матура (Англиски јазик)

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
И тоа за темите што ги пишав беше иронично, бидејќи има некои членови ептен замарат. Па дајте бе луѓе, кој може да ви знае темите ?

ако на тебе ти е дојдено до иронија нам не ни е, прашуваме бидејќи имаше некои кои ги знае темите македонски ако не си добро информиран да ти кажам

ако на тебе ти е дојдено до иронија нам не ни е, прашуваме бидејќи имаше некои кои ги знае темите македонски ако не си добро информиран да ти кажам
Ако не се осеќате досадни станавте, АКО ГИ ИМА НЕКОЈ ЌЕ ГИ СТАВИ, немора да прашувате по 100 пати.
Си мислиш ти јас несакам да знам шо ќе ми се падне, да го извежбам денеска, и утре да одам да полагам.
:eek:

Без карање, ќе биде сѐ :) КОЈ ГИ ЗНАЕ ТЕМИТЕ?!?!?!?!

abe ovoj gavolrulz sigurno tocno gi kazal temite i posle se pokajal pa ke laze tuka ... :cool:
--- надополнето: Jun 15, 2011 2:34 PM ---
abe ovoj gavolrulz sigurno tocno gi kazal temite i posle se pokajal pa ke laze tuka ... :cool:

И тоа за темите што ги пишав беше иронично, бидејќи има некои членови ептен замарат. Па дајте бе луѓе, кој може да ви знае темите ?[/quotе
е не знам кој може, така и за македонски не ги знаеја, па го имале целио тест...некој на готово, некој ќе се мачи...тоа ти е

уште нема ништо за темите англиски? :/

Една другарка шо полага англиски утре го знаела есејот. Машала министерството за образование ептен професионални ц ц ц ц ц ц МАРШ сите

epa ako ti e drugarka sigurno ti ja kazala
kazi ni ja ti nas

haha
epa ako ne ti e tesko prasaj i kazi

соберите по 10 евра сите хахах

соберите по 10 евра сите хахах

Паметно ама утре е тестот :D.Нема време, освен ако не полага некој во втората испитна сесија ама таму би требало да има други тестови така да...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom