Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а каде?dada fakuleteto e vejce otvoren ima duri i vo konkursot navedeno
Ова безбедност нешто со криминалистика е или некаков друг вид безбедност?Ме интересира факултетот за комуникациски мрежи и безбедност. Знае некој нешто подетално за него ?
Ќе се отвара дефинитивно и ке примаат вкупно 125 студенти поделени во 5 смерој. Беше прикажано на тв не го извадив ова од памет:smir:
„За жал не успеав да ја отстранам политиката од училиштата и не успеав во залагањата за деполитизација на образовните институции. Работев чесно и секогаш ги ставав интересите на учениците и на студентите на прво место“.
pa najverojatno bezbednosta za komuikaciskite mrezi (hakeri ili takvi nekoi cuda)Ова безбедност нешто со криминалистика е или некаков друг вид безбедност?
pa najverojatno bezbednosta za komuikaciskite mrezi (hakeri ili takvi nekoi cuda)
inaku ovoj fakultet, vo ohrid ke bide na angliski (predavane, ispiti, itn) pa mislam deka ne e za mnogu luge i onie so soliden angliski bi si go komplicirale zivotot(spored mene), da bese na makedonski odma bi se zapisala bez dvoumene bidejki ima dobri i interesni smerovi. No bidejki e nov kojznae kako ke funkcionira, bidejki so novite reformi mnogu ne zbunija i nisto ne se znae so sigurnost, se kazuvaaat vo posleden moment, i menuvaat.![]()
Чув неофицијално дека првата генерација не плаќа партиципација? Или пак ова паѓа во вода што во конкурсот пишува 300 евра.
125 студенти на 5 смера. Милина.
Се думам. Се думам.
Ќе го скенирам конкурост, со сите нишани. Само да го побарам.