Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Лично јас ни пијам (ни алкохол, ни кофеин), ни пушам, али понекад знам да запалам џоинт. Би сакал некад да пробам psilocybin, LSD, DMT, 2C-B и мескалин. Од друга страна ни под разно не би пробал мет, хероин, кокаин, PCP, итн.

Тотално исти случај!

А како е со марата? Добро ? Поздрав си ? Појак си ? Ај те молам објасними или прекини да се резилиш на форумов демек ти си заштитник на марихуаната па ја оправдуваш. ИМА МАЛОЛЕТНИЦИ ВКЛУЧУВАЈКИ МЕ И МЕНЕ ШТО МОЖАТ РАДИ ТАКВИ ХИПИ ЗАШТИТНИЦИ КО ТЕБЕ ДА ПРОБААТ И ДА СЕ НАВЛЕЧАТ!

Шо се однесува до првото, по опуштен си.
Шо се однесува до второто, ако имаш малце мозок у глава, неможеш да се навлечеш, со оглед дека не предизвикува физичка ни психичка зависност, може да ти прејде во навика, шо се споредува со психичка зависност, ама секако, тоа ако си неписмен скот.
На крај краева, ти ако си лузер, ти не си лузер зашо пушиш трева, туку лузер шо пуши трева..шо ни малку не е исто..

И, зборам во второ лице, шо не значи дека ти се обраќам на тебе :) немај гајле <3

На крај краева, ти ако си лузер, ти не си лузер зашо пушиш трева, туку лузер шо пуши трева..шо ни малку не е исто..

Ај ко веќе играме со зборој: Ретко кој нелузер пушел трева и останал нелузер. Исто така, ретко кој пушач на трева не е лузер. Ин адишн ту дис - има еден куп лузери на светов, а најлузерите пушат трева.

И, зборам во второ лице, шо не значи дека ти се обраќам на тебе :) немај гајле <3

Исто и јас.

Никој не може да те навлече ако ти не сакаш. Nuff said. :)

Дрога,не благодарам.

Македонска телевизија, образовна програма таааам тадааааам там там тадаааам.

Ептен иновативен си мамата. Незнам. Јас сум либерален. Сум пробал и ништо после тоа. Интересно. Љубопитност. Ништо повеќе. Тие што дуваат не се лузери али не се ни некои пофраери од тие што не дуваат. Сепак секој си има свој живот. Нека си прави што сака се додека јас не сум вмешан во тоа. Секој си има свој памет и како што си мисли нека си прави. Јас не сум нешто попаметен па да наредувам.

Ај ко веќе играме со зборој: Ретко кој нелузер пушел трева и останал нелузер. Исто така, ретко кој пушач на трева не е лузер. Ин адишн ту дис - има еден куп лузери на светов, а најлузерите пушат трева.

Исто и јас.

Ја си играм со зборови и се држам до вистината...
Ко шо кажав, тревата не те прави поголем лузер од шо си бил..
Шознам, ја у глобала сум задоволен од она шо сум го постигнал, у гимназија сум скоро скроз одличен [4.81], со егото неам проблем, со пријатели неам гајле, па пак пушам трева when i feel like it..
Ти велиш дека пред да пробам сум бил ок, сеа сум лузер..
Ја велам дека сум исти курац..

На крај краева пријателе, неможеш да кажеш дека гравот е гаден ако не си го пробал, можеш да кажеш дека несакаш да пробаш зашо мислиш дека е гаден. А мислиш не е принцип на кој светот е заснован.

Против секаков вид на психотропни супстанци.

На крај краева пријателе, неможеш да кажеш дека гравот е гаден ако не си го пробал, можеш да кажеш дека несакаш да пробаш зашо мислиш дека е гаден. А мислиш не е принцип на кој светот е заснован.

Бооо глупа споредба. Ако јадам грав едино шо можам да напрам е да се испрдам лезетски до степен да не се седи во собата.
Гравот е легален. Испитано е дека има јаглехидрати и протеини, т.е. потребен му е на организмот.

Марата потребна му е на организмот? Му носи некои предности на злоупотребувачот на истата?

Бооо глупа споредба. Ако јадам грав едино шо можам да напрам е да се испрдам лезетски до степен да не се седи во собата.
Гравот е легален. Испитано е дека има јаглехидрати и протеини, т.е. потребен му е на организмот.

Марата потребна му е на организмот? Му носи некои предности на злоупотребувачот на истата?

Tip: Метафора.
Suggestion: Пробај пофторно.

Зголемен апетит, потиснување на нагонот за повраќање, намален очен притисок, релаксирање и интроспекција.

Tip: Метафора.
Suggestion: Пробај пофторно.

Метафора се користит за ептен слични работи. Грав и мара не е исто, бар за мене, простиот човек кој нема пробано марихуана.

Зголемен апетит, потиснување на нагонот за повраќање, намален очен притисок, релаксирање и интроспекција.

Зборува за злоупотреба на марата. Има разлика од злоупотреба и користење на дрога. Ниеден лек не е убав ако се злоупотребува, создава зависност, мислам, го знаете тоа .

Метафора се користит за ептен слични работи. Грав и мара не е исто, бар за мене, простиот човек кој нема пробано марихуана.

Ок. Преименувај го зборот грав со кој било збор, по твој избор, РАЗМИСЛИ малце, и одговори пак.
Не те глеам за прост засо не си проблал, те глеам за прост зашо се праиш прост, а не си, пробуваш да контрираш по секоја цена, па макар и да не си во право, шо и работи кај некој, кај мене не..
Искрено, дали си земал да прочиташ и прочачкаш малце повеќе од површинската пропаганда за тревата? Искрено..
Не алудирам на ништо, ни еден одговор не би ме изненадил.

Лично јас ни пијам (ни алкохол, ни кофеин), ни пушам, али понекад знам да запалам џоинт. Би сакал некад да пробам psilocybin, LSD, DMT, 2C-B и мескалин. Од друга страна ни под разно не би пробал мет, хероин, кокаин, PCP, итн.

Мислам на крај крајева, твое тело е, ти си одговорен за него. Прави што сакаш, али пред тоа биди сигурен дека знаеш што ти се дешава. Едуцирај се за ефекти, зависност, итн. Многу попаметно решение отколку нерационална паника, зарем не?

За болдот: Друже, немој да ме сфатиш погрешно, не зборувам за тебе, но 95 посто од метадонтските зависници кои се на лечење го викале ова.

За вториот дел од постот си сосема во право, твое тело, но сте размислувале ли некогаш ако тоа дрогата ви направи проблеми, здравствени, во подоцнежните години дека ќе оставите фамилија зад вас? Деца да раснат без татко или мајка (не зборам за смрт, туку за неспособност на организмот едноставно)? Мајка и татко да плачат за син/ќерка што го родиле здрав и прав а сега се уништил?

Зборува за злоупотреба на марата. Има разлика од злоупотреба и користење на дрога. Ниеден лек не е убав ако се злоупотребува, создава зависност, мислам, го знаете тоа .

Ако зборуваме за маријана, да зборуваме за маријана.
Зашо муабетов нема никаде да стигне, со оглед дека мед да се прејадеш ќе умреш. [bukvalno]
Да, и грав да се прејадеш ќе цркнеш од мука.

Ок. Преименувај го зборот грав со кој било збор, по твој избор, РАЗМИСЛИ малце, и одговори пак.
Не те глеам за прост засо не си проблал, те глеам за прост зашо се праиш прост, а не си, пробуваш да контрираш по секоја цена, па макар и да не си во право, шо и работи кај некој, кај мене не..
Искрено, дали си земал да прочиташ и прочачкаш малце повеќе од површинската пропаганда за тревата? Искрено..
Не алудирам на ништо, ни еден одговор не би ме изненадил.

Имав пријатели кои почнале со злоупотреба на трева. Имав, а сега немам, зш едноставно то не е мој круг на окружување. За тоа дали сум во право, ти цениш дека не сум, јас ценам дека сум. Не мојш да заземиш улога на врховен командант на темава па да имат апсолутно и непобитно мислење со кое ќе се согласуваат сите.
Сум прочитал за тревата, да. Точно е дека има и медицински употреби, исто како што има и метадонот, и куп други срања шо ако се земет на своја рака, се злоупотребени, а не употребени.

И сега ќе дојде некој на темава и ќе ме убеди дека пие вино за да има повисок притисок или дека пуши марихуана за да го отстрани нагонот на повраќање. Беајте аман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom