Има ли некој храбар овде кој ке си признае дека земал дроги и ке наведе се што земал и колку земал ?се подразбира ке објасни и од што каков е ефектот...
Zdravo
od srednoshkolskite denovi - pocetok na 2000-ite do 2008ma imav period na umereno koristenje na droga, od sintetichka droga, marijuana, hashish, kokain i sl. Redoven bev na skoro site eventi u Sk ( od psihodelichen trance, house do techno - koe i do denes mi ostana golema ljubov ).
Posle 2008, dobiv rabota nadvor od MKD i prestanav, bez nikakov problem ili krizi. Kako i da e...doadjav u MKD chesto ( 3-4 pati godishno ), i izleguvanjata so drushtvo, devojka ( podocna i zena ), bea onaka, samo kako da se kaze deka ne si doma i deka si viden i izlezen. Obichno, izleguvavme po kafani ( fuj ), zaradi drusthvoto i okolinata ( demek, taka treba da teche zivotot ). I non-stop se vrteshe taa prikazna kako sme vishe ostareni, kako proadjalo vremeto, u princip non-stop imase nekoi zalenja i shirenje negativna ( a mozebi i nostalgichna ) energija, za minatoto, kako bilo i sto sme pravele i kako dobro sme si pominuvale.
Howeva (

I taka posle dolga analiza, odluchiv da se vratam na mojata ljubov, primarno techno-to, i generalno elektronskata muzika. Bev na nekolku eventa i koristev visokokvalitetni drogi, koi sto se nesporedivlivi so nasite, a i ima razlika ogromna pocnuvajci od efektot sto se dobiva do nus pojavite, koi gi nemashe.
220mg MDM koj sto vozese ( i sega se naezuvam ) kako kabriolet na Azurna obala i toa celi 4-5 sata - pocnuvajci so Adam Beyer u prodolzenie Carl Cox, preku chist MDM ( kristali ) koi sto emotivno te topea i ispolnvaa so tolku mnogu ljubov - Kalkbrenner i Dave Clarke, do neverojaten kokain, ponekad i speed - osvezuvanje i vracanje malce nazad za ubrzaniot Sven Vath, Luciano

Epten...mi e ubavo, i definitivno, se osecav konechno svoj i negde kade sto pripadjam i nikad povece nema da se otkazam od sebesi i od ona sto go sakam.
, Septemvri...