- Член од
- 24 март 2005
- Мислења
- 2.423
- Поени од реакции
- 38
Ги загледуваш СМЕШКОВЦИТЕ во мојот пост???Mesaja напиша:A шо NOFX да не се најбољи?!..........Ај да не кажам...да не забегам од темава!!!!!!
Ги загледуваш СМЕШКОВЦИТЕ во мојот пост???Mesaja напиша:A шо NOFX да не се најбољи?!..........Ај да не кажам...да не забегам од темава!!!!!!
Би го поштуел твоето мислење....ДОКОЛКУ БИ БИЛО ИСКРЕНО....MSV(support) напиша:Ај доста, МСВ се најбољи.![]()
Што....Искрено да не мислиш дека сме најбољи???MSV(support) напиша:F*** you then... :evil:
Не е потребно да ме омаловажуваш....СВЕСЕН СУМ!!!MSV(support) напиша:Со кико и малиов за едно година две гарант сте најбољи...
Џабе ти е сега...А и ти реков СВЕСЕН СУМ!!!MSV(support) напиша:добро со кико ТЕБЕ, малиот, "Куло" :!:
Go imam babus,imam sfeSarma Man напиша:Dali go imate noviot album na Dream Theater - Octavarium ?
Jas go simnav pa ako nekoj go nema, a saka link, kazete da go podelam.
Istovremeno kako nov korisnik, ne znam dali e dozvoleno postiranje na linkovi do MP3 ? Ako e dozvoleno linot go prakam vednas![]()
![]()
Pozdrav do site Dream Theater obozavateli![]()
Го имам од пред месец дена....Sarma Man напиша:Dali go imate noviot album na Dream Theater - Octavarium ?
Jas go simnav pa ako nekoj go nema, a saka link, kazete da go podelam.
Istovremeno kako nov korisnik, ne znam dali e dozvoleno postiranje na linkovi do MP3 ? Ako e dozvoleno linot go prakam vednas![]()
![]()
Pozdrav do site Dream Theater obozavateli![]()