Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно кај ти текна :)
Уживав во случувањата кои се одвиваа во Харчестер, во мајсториите на Флечер и Родригез, како и во облините на г-ѓа Блок.
Тоа е се што ми останало во меморија од серијава. Знам пред околу 10 год. ја даваа на Телма само првата сезона, а пред 4-5 год. на МТВ дадоа 2 или 3 сезони.

Омилена срерија ми беше порано , се секавам на една епизода на тренерот му ставија у соблекувална у тренерките да се чеша нешто беше , многу добра серија :)

Оваа серија има 10 сезона за жал кај нас МТВ стигна само до 6-та се надевам дека ќе ги откупи сите и ќе почне да ги дава од прва епизода.
Иначе ова ми е една од омилените серии,не си машко ако не си гледал Харчестер ко мал :icon_lol:
Омилен лик се знае,Карл Флечер. ЛЕГЕНДА !

Еве клипче за тоа како се снимаше последната епизода и интервју со Флеч.

Имав пред година и нешто торент од некоја сезона ама забораив од кај беше. Интересна серија ми беше тогаш, сеа не знам дали ќе ми биде хаха.

Редовно ја гледав, преубава серија :smir:

Линда Блок :)
Alison-King-2.jpg

Иначе никогаш не ја догледав до крај серијава, а и не памтам ни до кај сум гледал, знам имаше нешто убиство, мислам еден од фудбалерите беше убијан, па другар му не можеше да се сконцентрира на играње потоа...многу одамна беше.

На торент ја тражам 2 години и никако да ја најдам комплетна сите сезони средени.Ако некој некогаш ја сретне нека прате ке му бидам дужен цел живот.Одлична серија на мтв ја изглеав речиси целата пред некој 5 години и јаче.

Еее времиња беа тоа кога сите ја гледавме серијава :)
Мислам дека тогаш немаше некој шо гледа фудбал, а серијава да не ја гледаше :)
Последно нешто што памтам дека гледав е убиството на тој индиецот или шо знам шо беше и еден фудбалер затвор лежеше, кога на крај испадна дека госпоѓицава Линда го убила. Одамна ја барам серијава низ торенти ама слабо торенти слабо:)

Флечер беше невидено швалериште, успеа да легне се женско што се појави во серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom