Dragonadopters - browser based игра

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Dragonadopters е browser-based игра,во која имате улога да посвоите јајце од змеј,кое за некое време ќе се изведе,па потоа треба да го храните,да го одржувате змејот.Исто како да ви е миленче.
Пред некоја година играв,ама го загубив пасвордот,па ме фати иштав да играм пак,и еве ме.чекам имеил да го активирам акаунтот.
Ме интересираше,некој друг игра ова нешто,и ако игра која класа му е змејот?

Dragonadopters е browser-based игра,во која имате улога да посвоите јајце од змеј,кое за некое време ќе се изведе,па потоа треба да го храните,да го одржувате змејот.Исто како да ви е миленче.
Пред некоја година играв,ама го загубив пасвордот,па ме фати иштав да играм пак,и еве ме.чекам имеил да го активирам акаунтот.
Ме интересираше,некој друг игра ова нешто,и ако игра која класа му е змејот?

Абе чим ти е дојдено до игри,и чим имаш вишок време...дојди на eRepublik барем да бидеш од корист :)

А како ќе биде од корист ако игра eRepublik?
Другар ти или немаш слушнато за eRepublik....или сакаш да ја добиеш титулата за најглупо прашање на годината!?

Другар ти или немаш слушнато за eRepublik....или сакаш да ја добиеш титулата за најглупо прашање на годината!?

Пред да ја добијам титулата, мислам дека заслужувам одговор

Пред да ја добијам титулата, мислам дека заслужувам одговор

Епа за на најглупавото прашање,каков одговор очекуваш...едноставно неможам да смислам толку глуп одговор за да те удостојам.

Епа за на најглупавото прашање,каков одговор очекуваш...едноставно неможам да смислам толку глуп одговор за да те удостојам.
Ако е толку глупо/едноставно прашањето негово, зошто не му одоговриш или не знаеш како?
Смотан си?

Ако е толку глупо/едноставно прашањето негово, зошто не му одоговриш или не знаеш како?
Смотан си?

Да бе смотан сум.

Ти смотан си или одмотан?

п.с и ај доста е со оффтопик на темава...детето отвори тема за змејчиња у јациња..а ние му скршивме филм.

не сме офтопик, разговараме за игри и правиме споредба.

иначе јас те прашав каква корист ќе има ако игра еRepublik,
додека избегнуваш да одговориш да не сфати дека ни ти немаш корист од играње еRepublik?

Абе играва му доаѓа нешто како Чипи-чан на времето?

Така де...само другарчево изгледа заглавил негде у рано детство...па уште испилува јајца,и храни змејчиња :coffee:

Абе чипи-чанот убава работа беше ама тоа е за 10 годишни деца и девојчиња.

Доста ми се ко ќе се начукам змевови што ми шетаат низ соба, па уште и да ги ранам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom