Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дoбрo бе луѓе имaјте мaлце oсет и културa кoгa пaзaрите вo мaркети. Тoa штo сте рaзгледувaле oстaвете си нa местo кaде штo си имa и ценa, не oстaвaјте кaј ќе ви текне. Вo тoaлетнaтa хaртијa-пaштетa, тoaлетнa oд 150 лупнaтa кaј тoaлетнaтa oд 30. Пa кoлку пaти oдaм сo брoени пaри и се срaмaм нa кaсa дa врaтaм aкo немaм пaри или дa си плaтaм oд срaм зoштo нештo ве мрзелo дa гo стaвите нa местo кaј негoвaтa ценa.... Неубaвo ич, зaминaa 300 денaри зa џoгер oд стoткa :unsure:

Дк

Шити мал полн тоа синеплексот врие со деца мислиш градинкA отвориле напалени на греј полни со ароганција

o5fs2ks.gif

Драга,
На денешен ден пред 5 години ја започнавме нашата врска и еве уште сме заедно.:)
Се надевам дека таа ќе ми биде вечен партнер и сопатник во мојот живот.
Поминавме заедно многу добри и лоши моменти, ме смени и ме оформи како личност која секогаш сакав да бидам.
Веќе некое време се труди да ми го открие никот на Кајгана, па еве и давам шанса :)

Кaјги,
Не му ги мoжaм бе нa Нaдaл oние глупине ритуaли пред секoј сервис. Јa мислaм декa нa психa ги дoбивa прoтивниците. Јa не би игрaл прoтив тaквa будaлa кaкo негo, рaдo би предaл. Кoј имa живци зa негo, еве незнaм.

Драга,
не се прашувај кај е, го распалив, крај е.

Драга што убаво девојче сам видеја на слику од овија пленумци што се тагирале куде чистив на Филолошки, па још средство за чистење држи у руке, одма би гу оженија :D

Иначе драга, у загњо време што викав кумановци, кур ми е, двор ми е.

Драга,

Почнав во 9 да легнувам навечер, да станувам во 5.
Искрено, поарно се осеќам кога не го преспивам пола ден и гледам дневна светлина.
Само што да го мрднам тоа 9 некако до 11 барем би било супер. Али не, заспивам ко топче, ни кафе, ништо не помага. Денеска ќе биде! (y)

Пред некој ден муабетам со колешка. На постдипломски е, значи ќе биде магистер за некое време. Но, иако не бара работа, пратила цв за некој оглас пред некое време, за работа во бутик или така нешто. Не и вратиле ништо на мејлот. Ја слушав десет минути како е она навредена зашто не и вратиле на мејлот. Кога заврши со кукањето и викам, па реално шансите ти се 1:50 воопшто да ти вратат со повратен мејл дека ќе те земат в предвид и дека ти заблагодаруваат што си се заинтересирала за таа позиција. Ми даде еден збунет поглед со збрчкани веѓи, исто ко некои што се мачат да пресметаат дали 4+6:2 е 7 или пак 5.
Јас стварно не знам како успеваат некои да си го живеат животот немајќи блага веза од тоа каде живеат и како функционираат работите во мизеријава.

Немат спас од ова срање. На фб, на форумов абееее сегде го читам. Ме демнит, страшно е ова... :несвест:
Тибам и нијанси и све тие вакви ретардирани филмој за попалени 13-14 годишни. :lut:
10491194_932644066760518_3716816546021240059_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom