Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Блазе им на тие што имаат женска родена на 14ти февруари и слави именден , и на таа дата што им е годишнина од врска , од веридба , од регистрација и од свадба.
Трошокот за патетични давања поклони за целата година сведен на еден во еден ден. Бонус е тоа што треба да помни само една дата.

ДК
Бев да го гледам 50 shades of grey и морам да кажам дека сум гледал подобри порничи.

П.С Единствена светла страна беше што давале нешто гага шминка и имаше женски на кај и да се свртиш :vozbud:, во таков свет сакам да живеам :cool:

Мхм..... :tapp:

10991077_804189062969211_6299140366401816609_n.jpg

Јас бев тој со куферот у автобусот денеска.....

ама курот да ми јадат старите што превраќаа очи и ми мрчеа,курот да ми јадат оти секој месец плаќам по 1000 денари а тие ништо,и само сакав да заштедам 150 денара за такси да не давам.

не знам зошто дури им се извинував,дали од нервозата што ја имав,оти и јас не сакам да влевам со куфер у автобус,ама извини госпожа така ме тера државата.

ама да бевте нормални стари испрани говеда,ќе сватевте дека ама ич не сме среќни шо ги фрламе сите тие пари таму и ќе имавте разбирање.

Draga,
denes me mrzese da izlezam. Ali mi tekna deka utre e ljubov den i deka ke se ligavat site (ne) parovi po gradov i deka ke nema kaj da se seene pa si rekov aj le izlezam. Haus. Si se vrativ doma so dva long islandi u mene, se sretnav so dvesta dusi, se izbutav so site u kafikjot i vmrovci i nevmrovci i avtonomci i si dojdov doma. Mi porasnale noktive edvaj kucam btw.
Slusam i sobiranka ke imalo ama udzum u aerodrom. U lrincip mrzam da patuvam sakam na edno mesto da se parkoram i da ne se mrdam od tamu baska baron vrska nemam kaj e a i tvoive forumdziineso mn mn ne me sakaat taka da i naredna nedela doma ke si sedam.
Sea mi e neso toplo i mnogu mi se spie...blah.
Ke si legnuvam. Samo predtoa da te pozdravam moram so eden hit. Ne sum cutala nit kniga, nit film sum gledala, ama prerabotkava mi e predobra.
İyi geçeler! :-*

Кој фаќа да пее во 3:30 саатот??? КОЈ??

Драга, денеска открив дека спијам токлу лесно што комшивката од под/над мене (уште не знам) зеде да пее и успеа да ме разбуди. И толку беше спиење за вечерва. :/

Уште еднаш: КОЈ ВО ЗДРАВ ПАМЕТ??

Кеј,

Прв пат у животу, по неколку години возачко искуство, чичко полицаец ми ја виде сликата на возачката. И ме праша дали сум пиела алкохол вечерва. А ја потрезна у живот не сум била. :pipi:

ДиКеј,

Зошто тие што не се во моментов во фиром, кога оставаат коментари на фб обавезно мораат да допишат „поздрав од :insertrandomplace:“?
Најчесто станува збор за луѓе кои работат во араБскиот сфет или „мореплофците“...

Ме држи уше маме му еам.
А да и песмава >

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom