Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
aYgQBkj.png

Она кога те пука туѓ срам.....:facepalm:

Гледам по страниве, народов и насекаде ко демек Прибак им подарил победа на Словенија. Тој и само тој е крив за поразот или па ете, сме немале среќа. Не. Мизерно одиграната партија, играњето без голман и глупиот црвен картон се причините поради која Словенија победи во тој натпревар. Промашените пенали, гаѓање на голман во СТАТИЧНА нога/рака (попознато како глупост на играчот). Е поради тоа македончињата наши се враќаат дома. Неможи бе на секое првенство да немаме ние среќа. Најјаки сме ама јебига, среќа немаме, не дека се случило од 6 разлика да дојдат на 1 за рок од 2 мин. До среќата е. Ебате прост народ ебате...

До вчера, браво Македонија,најјаки, горди сме на вас, вака така... Сега ево изгубија и одма - дрва едни, абер немате, скапани сте џабе игравте...
Добро де, се деси ето изгубивме... Која е потребата сега да ги пцујаме и колниме? ццццц :mad:

Шо народ сме ебате, нашето не си го сакаме... ни Ф од ФАЛАНГА ни ништо... :facepalm:

Тури му пепел на ваков народ... Штета :tapp:

Страшно драга, страшно.
Туку тебе ти е гајле ти си виртуелна, немаш потреба од здраство.
Ние имаме, кај нас одење на лекар значи исто како да си отишол во кладилница, шансите да ти погодат што ти се случува се многу мали, тотално разочаран и од здраство и од се во државава.
Неможе бе психијатар да го стават во нервно да работи додека специјалистот бил на одмор или на болување, па овој си прима пациенти и им препишува дијазепамчиња, ти се тресе рака, нога, ма нервози се, многу се нервираш, дали од жена/маж, деца, внуци, родители итн. Еве ти дијазепамче, ако ти се влоши ситуацијата дојди пак ќе испитаме што е. И тебе те пукаат филмови како нервозата да си ја намалиш додека има шанса во секој момент да те трефне мозочен удар.
Да не заборавиме дека за еден упут и едно закажување се чека со месеци.
Страшно, немам речи...

Во последно време сум навлечен на пропагандни постери. There's something powerful about them. Еве го мојот прв обид. Fuck me, right?

Propaganda_Poster_001clr.png

Имам приметено еден тип на луѓе и за овој вид на луѓе, најверојатно постои резервирано место во пеколот, а Луци ги чека да умрат за да може да се изживува над нив.
Тоа се оние фаци кои што се гадат од секое второ јадење кое ќе им го спомнеш.

„Ау не, ми се повраќа од маслинки и од јогурт исто. Ууу, чипс одвратно, ми се лоши само што ми спомнуваш таков чипс. Не ми зборувај за пржени компири/сланина/грав/сендивчи, ми се повраќа од самиот муабет. Х јадењето што го ЈАДЕШ ВО МОМЕНТОВ, ме потсеќа на нешто гадно и лигаво, ууу, како МОЖЕШ ДА ГО ЈАДЕШ?“

Случајно или не, истите фаци се склони кон тоа да серат све што ти се свиѓа.
„Бегај бе, само болни луѓе гејмаат толку. Не знам, на мене ми е досадно да се замарам со книги и филозофирање. Не е битно што не ме ни праша и не ме ни покани во муабетот кој го правиш со својот соговорник, јас ја чувствувам потребата да ви кажам дека не гледам причина зошто се замарате со вакви глупости.“

Истите фаци, увек повлекуваат заклучоци дека тие околу нив се глупи, тоа што другите го прават се глупости и се опседнати со тоа све да е во ред, наместено, да не направат грешка пошто правење грешка е ФАТАЛНО и ако случајно, си забораил да ги стаиш патиките на шкафчето кога си влегол кај нив дома или НЕ ДАЈ БОЖЕ си забораил како се викаше глумецот за којшто сте збореле минатиот пат, НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРОПУШТИ ПРИЛИКАТА ДА ТИ ГО КАЖАТ ГЛУПИОТ ЗАКЛУЧОК КОЈ ГО ДОНЕЛЕ!!!
„Добро бе, лесно е името на пејачката за која зборувавме пред 300000 години, како можеш да го забораиш, памти повеќе! Нели ти реков како се вика тогаш? Ти падна пенкалото, аман, како можеш да не знаеш да го држиш? Зошто го вариш кафето со водата, а не ставаш топла вода па кафе? “

Е за таа врста на штетници, имам различни методи на мачење за кои тајно фантазирам и евентуално ќе дојдам до степен да бидам на власт и законски да ги официјализирам.
За тоа живеам.

Летото бев малце активен на твитер, се кладев со еден , тој ми викаше дека Рома ќе растурела во ЛШ а јас обратно, дека ќе ја растурет, никако не ми теквит како беше потпишан.

БРАТ, АКО ЧИТАШ СИ ЈА САКАМ ГАЈБАТА ПИВО, МНОГУ СИ ЈА САКАМ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom