Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Бејби,
Дефинитивно претерав вчера :D Денес ми беше тешко да клекнам, коленава ме убија. Плус ми смета да седам пошо коските на газот ме болат :D Морам да си го сменам седиштето на точакот, не го бива вака ова.
Не бев денес да возам, прво ради болките, друго зашто залади :D Ама затоа ја раскитев елката. Сеа светам цела :X3: Не дека не си ја сакав, ама мило ми е што утре ќе ја нема. Не пробувај да најдеш логика :D Мислам дека едвај чекам да дојде лето, па мислам дека ако побрзо се оттарасам од се` што ме потстува на зимо, ќе дојде побрзо :icon_lol:
Се нервирам што неможам да го најдам на фејсбук. Обично сум добра у тоа у пм. :unsure:

Едит: Ќе пишев дека супер беше денов, ама изгледа го урочив така уште незавршен. Втф?!? Не ми е јасно! o_O
Ќе решам да верувам дека се' се случува со причина. Може ќе ми помогне да спијам вечер....:unsure:
Интересно како кога немаш важни проблеми, си наоѓаш нешто мало да си попунуваш време, ама ако искрсне нешто поголемо, тоа претходното изгледа толку банално и глупо...

Последно уредено:
Драга,
утре идам за Скопје да го проверам татко ми, во Филип Втори на операција е, и се надевам се поминало во најдобар рeд. Периодов ми е ептен напет и кнап, што испитна сесија и учење, што домашни обврски кои сите се на моја одговорност, и се чувствувам прилично добро, во смисла дека конечно и јас нешто придонесувам у оваа куќа, не онака само да дремеш, само се надевам дека ќе има помалце вакви причини да бидам одговорен :D
Се ишишав.
Се избричив.
Заличив на човек, плус знам дека ќе го израдувам утре ко ќе ме види бричен, увек ми мрсеше дека со брада сум бил како џихадист.

Последно уредено од модератор:
Ди Кеј,
Глеам на каналот на јутјуб што им е на Скај Њуз, како ги бркаат терористиве у Франција и од страна има чат.
Во првите 2 минути прелета коментар „FUCK GAYGREECE.....LOVE MACEDONIA <3 “ или нешто слично.

#Секој_со_својата_мака
#Напатено_фиромјан4е

Јас само да Ве поздравам.После дооолго отсуство од форумов, еве ме пак. Ве читав чат пат ама тоа на кратко. Не сметсм нели? Се надевам ќе се дружиме почесто ;)

Драга,

Како тоа сум се свршил а ја не знам?

zAGDOY8.png

Не се нормални, за кого се женам бе, за Белгија?

Драги Кајган, почнав со бришење на фаци од фб....
Уствари според дотичниве што ги прочитав и инста ги избришав, овој бил тежок шупак и ИСЛАМОФОБ, карикатуристов.
Исламофобија?
Да каже некој дека постои ФОБИЈА од ислам е еквивалент на тоа да каже дека постои фобија од лав кој нема јадено 30 дена и е пред тебе у џунгла.
.I.
Бришете постов ако некоректен и несоодветен за тука..

Драга Кајгана,
Да ти се плукнам во здравството наше. Бактериите имаат подобра организација за работа. Ќе те шетаат од врата на врата и пак ќе те вратат на почеток.
А човекот отиде, тоа нема врска.

:coffee:

Дојди учи aлгоритми, веројатност и статистика, дискретна математика,физика... да се смениме,јас ќе научам менаџмент за тебе :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom