Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Епа Драга Кајгано, после две години активно пратење на оваа тема и читање на маките и радостите на твоите членови мислам дека редно време е и јас да го почнам мојот живот под псевдоним, па одвреме навреме и да си ја олеснам душичкава. Зашто баш денес? Кој ќе ти каже? Ваљда зашо сум среде испитна сесија, па се друго е поинтересно?... А и ми треба сериозна занимација за одвлекување внимание од мислење на небитни ствари... ооти не се издржва ова појќе...ама ај да не тупам уште со првиот пост... See you later.... Биди ми поздравена ;)

Кеј,

Поради барање на гледачите вечерва малце порано ќе се вклучам во програма.Продолжуваме од страна 160,а како специјален гостин во емисијата го имаме ливерпулецот @Peja989 .Останете на линија

Драга

Шо убаво ми беше до вчера Драга, два дена си се шетав низ магливата Барселона, по улицата Рамбла, која водеше до едно тајно место. Ми рекоа да не кажувам никому.
Прашав: А на ДК може да и кажам?
Рекоа: Е неа можеш, од неа немаме тајни.
Седокос човек ја отвори вратата пред која се наоѓав, неговиот поглед се задржа на мојот.
-Добредојде на "Гробиштата на заборавените книги."
"Oва е тајно место, овде секоја книга, секоја страница има душа. Душата на човекот кој ја напишал, и оние кои ја читале, живееле и сонувале со неа."

Интересно патување беше тоа Драга, дури и премногу интересно и затоа брзо заврши.
Ама јас Драга прво ја играв "Играта на Ангелот", а потоа "Сенката на Ветрот" ја одвеа играта. Е сеа, се мислам дали да станам "Заточеник на небото".

Stay hungry :icon_lol:, и така да гладен сум, и внимавам затоа што со претерано повремено постење (така би дошол превод на нашки) ќе изгубам дел од енергијата за вежбање, па морам да најдам рамнотежа :icon_lol:.

За Б. му опишувал пиел апчиња за побрзо да диши побрзо да му чука срцето и со тоа поголеми тежини кревал, па му рекле побрзо ќе дишеш побрзо ќе умриш наместо на 70 на 35 години :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Не се свесни некои луѓе каков и колкав отров си ставаат во своите тела...

Како шо би рекол Џо Роган :icon_lol::

Да не ти се веруе дека доволно е да бидат кажани 4те вистински зборови за да ти го уништат денот и да те донесат до состојба да сакаш да истепаш некого...

:mad::mad::mad:

Гледаш постирана статија со контроверзен наслов произлезен од некој контроверзен настан кој дигнал прашина во јавноста, ја отвараш во посебен таб, правиш пуканки, земаш пиво, почнуваш да ги читаш коментарите и цела вечер имаш материјал за смеење, не знам што не е јасно.:icon_mrgr:

Драга Кајгана денеска ми цркна рутерот и сега морам да ги пишувам постовите од мобилниот :(

(Покрај континуираното прегревање на рутерот добро е што издржа и волку:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom