Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_mmyxehYPvG1qhroiho1_500.jpg

sunger 1.JPG
sunger 2.JPG

Да сфатеше барем дека се пишува „не можам“ а не „неможам“.

Последно уредено:
Драга Кајгана,
Стварно неможам да ги сфатам луѓето кои во зима размислуваат и се распрашуваат за тоа каде да одат на одмор во лето:nesumjas:

Ќе го искористам цитирачкиот фазон тука, е баш ме интересира зошто не можеш да ги сфатиш, има нешто проблем ако некој долгорочно планира нешто, се информира за цени и сл.

(иначе не знам зошто се впуштам во дебата со робот) :kafence:

Драга, како утре да не е нова година. Ми мина меракот на славење уште пред некоја година, затоа што скоро секој викенд си поминувам поубаво од новогодишната вечер. Никој не зборува за тоа, ги нема тие договарања уште 2 недели пред нова година, ја нема таа возбуда, ништо не е како порано...

Драга, како утре да не е нова година. Ми мина меракот на славење уште пред некоја година, затоа што скоро секој викенд си поминувам поубаво од новогодишната вечер. Никој не зборува за тоа, ги нема тие договарања уште 2 недели пред нова година, ја нема таа возбуда, ништо не е како порано...
Си пораснал.

Ако некој чека и се надева на еден ден во годината за да се развесели тогаш тешко него. :noze:

Јас ќе славам со срце и од душа, на пример, на полноќ има да излезам на улица и да се дерам FREEEEDOM, ама тоа од милост што проклетава година си отиде конечно. Имам чувство дека 6 години трае годинава. :cautious: Ем грда, ем одвај помина.:rolleyes:

Туку некој направил слика од една од моите поомилени реченици, се наежив, баш убаво изгледа. И колку е вистинито... :place:
a7KPOGL_700b_v1.jpg

Драга Кајгана,
Доаѓа Нова Година, а не ни имам чувство на возбуда. Право да ти кажам, едвај чекам да помине Новогодишната вечер.
:noze:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom