Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пошто @Џонтра Волта се заколна во верата, совеста и честа дека нема да цитира во ДК и дека ќе и служи на партијата :pos: одбаниран е од Драга Кајгана.
Амин :smirce:

Здраво. :place:

Здраво Драги Кајганџии и Кајганџики (сеа као брат Љубе коа се врати од Хаг, искачам од авионот и ја бакнувам земјата :icon_mrgr: ), го отслужев ја моето, еве се враќам како нов човек и ветувам тука пред камата и револверот дека ќе ги поштувам правилата на драгава кајгана и ќе и служам на партијата!!! :oftopik:

Многу ми фалевте:place: а знам дека и јас не ви фалев навас, хесус навас. :D Голем поздрав до @Peja989 и @blue ladybug која и не била така лоша :P , што ургираа овој проклет бан да биде тргнат од мојот грб!!! :love::place:

EDIT!!!! Одма реагираат од високите инстанци во партијата, сум забораил да ја поздравам и @Олимпија што го тргна банот. :backa::smirce:

#vratice-se-rode #rode-se-opet-vracaju #vratice-se-valter #lesi-se-vraca-kuci
#vratija-se-shime #povratak-dzedaja #povratak-otpisanih #vratislav-gresko

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Последно уредено од модератор:
Драга Кајгана,
Неможам да се отрезнам од смеење. Никогаш не го чул Новак Џокович. Незнаел какви песни пее:pos:

@Peja989 ги смири Бак и Џонтра, му останува уште да го реши Корејското прашање и да пресече која е боље, Маријана или Росана

може ли да се направи некој plug-in за кога ке тропам по звоната горе, онда на сите јузери што се на кајгана да им се слуша тој мелодичен звук преко звучна картица интегрирана? Многу би сакал да може барем еден ден така.

И Џонтра го одбанираа, а мене кафето уште не испиено ми е.

Оти не може некако да се паузирам за да одморам, а се да почека кај што застанало!

На учителката по јога демонстративно ќе и кажам дека не вежбам деновиве, ќе одам и ќе лежам само, е така!

Драга,

На близнациве им рипнал тро тоа тестостеронот, me likey. :icon_lol:

Изедов пола кило ресани, мора некако да се оправам, не личи тоа што под фармерки ставам по два пара хеланки (ладно ми е многу некако у пм), а сепак фармерките ни малце не ми се тесни ко порано кога ги носев без хеланки. :toe:

Бејби,
Завчера сум ја имала најужасната, најлошата, најболната главоболка во целиот мој живот. Мислам дека беше полошо од оној пар кога синусите во цела глава ми беа воспалени... Морав да испијам 3 апчиња да ми помине. А најмногу на свет мразам апчиња и ги пијам само кога нема друг избор. Можно е да беше зашто не пиев вода нити јадев цел ден. Памет за друг пат. И во нареднава година (и сите останати натаму) не сакам да имам ни слични главоболки.
Денес залади, ништо од користење на гостинскиот базен :place: Ама недела ќе биде топло. Може да се тркне до плажа :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom