Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак Скопје за Нова. Трет пат во последниве 4. Троа ми скурчи, али кај сите таму и јас i guess.
Утре полагам. Ја прележав колоквиумскава, ама лесни предмети се.
Уствари ај, терај.

Драга,
Овие, тазе дипломираните шо фрлаат капи со осмех од увце до увце и со топлите поздрави до "најдобриот професор" "кој никогаш нема да го заборават" најдоа ли работа?
Се фрлаат капи, мантили, се делат штокои по професорите "кои највеќе им значеле" , книги се палат, џебои полни дипломи ... се е розево како во сон!!!
Уште државава да функционираше ко шо треба...

Последно уредено:
Во паралелен универзум банираните од Кајгана го отслужуваат банот ваму:

421e69e43069995b69edd9704849757a.jpg

Во вторник ќе им стопли од - 36 на - 31 :tvg:

Драга кажи ми како да учам кога на сред слајд стои- прашањето да го побараш од книгата. А од која книга да го барам прашањето кога нема книга туку од слајдови учиме? Или кога на сред слај ти пишува состави рецепт, божем мене на сон ми се јавило како да составам рецепт. :toe:

Ситуацијава во нашата државичка - И трева да пасам, за ВМРО ќе гласам. :несвест:
Многу лошо...

:yid:

Темава е единственото место каде Ред Џон не можи да ме цитира и да кажи дека Редиохед се срање :kuracc:

Пример можи да пиши пост и да речи, ама не е то то разбираш. :D

п.с оти ми го навредува бендО, ко че играме фудбал не му асистирам појче, сам нека си дава голови ако знај и умеј :cool:

Сложни педофили,градинка отвараат.
Другите се собираат за василица :D

Последно уредено:
Ола кеј,

Денес на Дедо ми му беше именден , да е жив и здрав уште долго.Лабаво отидов порано да си поглеаме на раат утакмица.Он вино , ја пиво другите небитни.После полувреме улетаа родниниве од 40 до 75 и мораше да се напушти.Шлапање по образи. ,гушкање, прашања за факултет , женидби и тако даље не поштуем , може и затоа од роднински собири само одам кај дедо ми.Патем братучетка ми што има година ипол ја научив да се криви , да се смее додека паѓа у несвест со главата назачки и праќа пољупци со цела рака врз фаца.Фациште е многу се смеам такво дете не се раѓа два пути.

Започна караванот на предновогодишни забави на УМС. Ова е моментот кога пристигнува претседателот на УМС (оној што се фали дека завршил факултет со знаење и некупена диплома) :pipi:

GIF-Sheep-force-field.gif

Драга К

прочитав дека кики бонбоните немаат млеко и им ги украдов од пакетчињата
којзнае дали се сеуште посни....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom