Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Значи колку примитивни луѓе има на балканов тоа со тонови да изнесуваш.
Пример, за албанциве поголем успех е со играчка да провоцираш и да разгоруваш тензии од пред 15 години отколку чиста спортска победа.
Беда и простотилук. Слепо црево на Европа.

Последно уредено:
6T9EXX9.jpg

Драа, направисфа те како ѕд сс постери у девеести, сакаш од Спајс Грлс или од Боизон да ти залепу ја едн? Teјк дет?

Него зшто умирасфа македонски синови у 2001, за да ме јебе на шалтер неписмен шоч, на кога нос му е поголем од мозак, а фаца му е како сс шрафцигер пожар по образи да му гасиле.

Кајг, I feel
кога после муабет со човек кој испукал добри иновации останува импресиониран од твојата идеја која ти текнала некое мамурно утро додека си кењал на шолја и си ја доразвивал секоја ноќ пред спиење и е спремен да инвестира во тебе!
:vozbud:

http://kajgana.com/sportski-gest-za-pochit-na-duelot-pomegju-bih-i-belgija
и немој некој да речи абе се работи за огромна омраза помеѓу србин и албанец.
не се работи за омраза, се работи за една неписмена раја која на спортските натпревари каде шо се смируваат страстите и се поминува во фер плеј дух и секој си навива за нивните и не се пречекоруваат граници.
ама то е никогаш нема да можам да ги разберам "нeсфатениве" ропаци и од едната и од другата страна.

Драга Кајгана,
Нашата телевизија вака се одвива низ времето.....

шпанска телевизија-----> индиска телевизија----->турска телевизија----->српска телевизија........................................ дали е возможно новогвинејско да почнат да даваат:confused:

Кајгич, златно правило: Додека учиш, ни под разно немој во себе да си викаш:
Ова нема да ми се падне. И ова сигурно нема да ми се падне. За ова ќе изфилософирам нешто.
И да затвориш книга.
ОТИ ЌЕ ТИ СЕ ПАДНЕ! :вонзем:
И дефинитивно немаш поима за што треба да изфилософираш.
Па и нормално дека ќе ти се падне, кога од цела книга, за све си мислиш дека тоа нема да ти се падне. :unsure:
Чао. :D

Драга Кајгана,
Го знаеш ли она чувство кога по дома бараш нешто за јадење, незнаејќи што да јадеш и на крај ќе го отвориш шпајзот и ќе најдеш чипс/смоки купени од пред 100 години......... тогаш ја сфаќаш убавината на таа храна што чекала во шпајз:)

Последно уредено:
Јас бев пето, таа беше осмо.
Еднаш кога ја здогледав рипнав од 12/13 скала точно пред нејзе. Мислам дека ја шинав ногата ама продолжив да си одам нормално ко ништо да не ми е.

Кајганче!
Сестра ми и јас не сме за шопинг во бутик. Со нормални цени на гардеробата ние стануваме ненормални иако пред да влеземе сме рекле дека ќе земеме само две-три парчиња :icon_lol:.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom