Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дрга, ти се случило да испазаруваш се' и да ги заборавиш кесите на каса? :ROFLMAO:
Е јеби га сеа, луѓе сме. :D
Иначе мрзам конзерви. Мрзам, мрзам, мрзам. :вонзем: Истиот прст страда секогаш, бе! :icon_mrgr:
Патем, арна сум, арна сум. :D Настинкава пополека си оди.
Демек ако пиев амоксиклав побрзо ќе ми поминеше. :sneaky:
Зааааборав, стави на грааади ко да е марамааааа. :свиркам: Ај, чао. :D

Не можам ни да опишам колку е интересна фацата на Швеѓанки кога им пренесувам искуства за типичните балкански мажи. Следен пат ќе снимам, мајке ми!
Иначе фино е бе! Ја имам слободата да ја промовирам Голдманка малку, на тест! Овој пат ќе бидам добра и нема да зборувам за хипокризијата на нивната држава, имам чувство дека наставни4ката ме замрази од тогаш.

Тарзан ме остави сами4ка дома, ќе одел да тепа зомбиња. Не помисли дека дома има пари4ки за декорација, кои ќе ги проебам за два дена... А кога ќе помислам дека можев и да се истетовирам за тие пари... :( #firstworldproblems #kojgiebegladnitedeca

Него, ми се пушта еден црнец, а јас го бркам и го прскам со света вода оти шо знаеш, може ебола да има. :unsure:

П.С. Игор е педер!

Последно уредено:
Интересна појава е оваа Шумеча. Во Дојран на одмор да појде со кола, на враќање колата ќе ја заборави, пеш ќе си тргне за дома. Дури кога ќе стигне во Велес ќе и текне дека заборавила нешто. И пак нема да знае што, ќе мисли чадорот го заборавила.

Драга,

Во зградава очигледно мачките не сметаат ако ти спијат на праг, али едно мало кученце ако се појави, тоа мора да е исклоцано до влез. Вчера тоа беа толку грозни звуци, ти ебам копилето од подолу што ваљда го клоцаше или којзнае што му правеше. Фрли му нешто до долу, само ќе слезе и затвори ја вратата бе гомнар. Тешко ли е тоа?
Али не, будаливе изгледа не се научени врата да затвараат, па нека влегува се и свашта во зграда. Ко што реков, мачките изгледа не им се проблем, мене мали кученца не ми се, така што, сношти кученцето беше најадено, а и ќе биде кога и да го видам да се матка околу зграда.

Не мразам Албанци, Грци, Бугари, Американци, Руси, интераши, миланисти, металци, сезнајковци, сарма, смокви, свинско, клешти....можеби нешто малце ме иритира но не доволно да си трошам енергија и време во хејтање.
a60d66863a9744ffb883f2cf2cc6eec7.500x321x1.jpg

Како мода да е во државава наша напатена да мразиш и да се правиш Ван Дам по пат, како да е во мода да креваш нос наместо на речиш "Здраво", толку се уфилмани луѓево...наместо да работат заедно за да направат нешто добро тие све мафијаши се, секој втор е Дон Вито:pos: греој божји...

Ќе си одам некој ден и не се враќам, ако не успеам да избегам...:гик:

Да ја проголтам гордоста или не?

Мојата гордост мојот смртен грев :icon_lol:.

ме нервираат луѓе што едно зборат друго прават, но беља денес некоја будала ми го удрела штопот на паркинг, не е секој идиот за возачка

Кога ќе им дадеш совет на твоите, ама нема да те послушаат и ќе направат нешто што некој колега/колешка им кажал и ќе испадне дека твојот првичен совет бил многу подобар:

Изгледа ми драга, овоа зимо у туршијата нема да ставаме зелка, корнишони, карфиол, моркови и цвекло, ќе ставаме морски плодови, блитва, поховано авокадо, обрварен кокос, депилирани праски, гватемалска алое вера и рендана брусница.
Нема да флашираме буре лозова, ќе флашираме буре зелен чај и ретко тост со кулен, повеќе ќе јадеме палачинки со соја и мед. Исто така у некој паралелен универзум дека шо мајка и на Лорде е невина, вмро се супер, онај Влатко Илиевски е пријатен и релаксира, Латас наплаќа паркинг у трговскио и Жаре Бербер пее у Ејсидиси. Самурајски, јако. Сенсеј!

Фино е кога не проверуваш форум неколку дена и после случајно среќаваш форумџии надвор и се дружите поквалитетно отколку форумски.
Иначе, младинава наша од се` она за кое можеше да направи анти-власт евент (и анти-власт поезија), тоа мораше баш да биде стварта која е најмалце проблематична, односно најдоа да ја хејтаат многудетноста како појава. Епа, деца.
Друго, се мислам дали да работам истовремено со учење и пракса, малце е посложено отколку што делува вака напишано. Имам тешки дилеми цело време откако знам за себе и единствено што ме спасува некад е ха-це организирање на простор ... или на оброци. :)
Инаку периодов баш си мислев како интелигенцијата не е поврзана со ама баш ништо (валда) од тоа што некој прави или зборува, у смисла, не можеш да бидеш никад сигурен дали некој е интелигентен или не, освен ако не го/ја познаваш онака баш подолг период, па гледаш како се поставува во ненадејни, нови, неочекувани ситуации и разговори. Зафркнато.

По 3-4 дена коа ќе ти се немаат јавено од дома, и коа ќе ти речат: - Зошто бе не се јавуваш???

Ам..шо да ти кажам мори жено, не сум Beyonce, не сум на турнеја, на факултет одам... и да ти се јавам шо ќе ти кажам.

Преј Драга, уште една многу добра серија си почнав, и тоа серија од 90тите, со одличн саундтрак и одлични пејсажи на дагласовите елки <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom