Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кајго, со ова правам 1001 мислење. Што да правам сега?

Маче жешка си како компир. Штом ќе те пробам, веднаш ќе сакам да те плукнам.

Нема да се зачудам ако некој ден во групата ЕКТС служба на факултетот на фејсбук праша некој во кој тоалет да оди да се измоча. Аман више! Истото по сто пати се прашува за една работа иако пост подолу е напишано и објаснето. Помалку време ќе ви одземе да скролнете отколку да го поставите прашањето. Шупаци.

Драга Кајгана,
Го знаеш ли она чувство кога ги спремаш парите за колата која ќе ја купиш.............. нешто ептен добро:)

Драга,

денес у ГТЦ едни дечиња правеа ковери од безврска песни у таков лоу фај стил со труби, нешто назвук ко Неутрал Милк Хотел.

И звучеа прекрасно, маме им ебеш.

Драга,
ми иде да убијам еден безмозочен сокласник што секој ден ми јаде гомна за тетоважата. :sneaky:

Д,к
Секакви не имаш собираш тука, што се не трпиш. Како не те боли глава :tapp::pipi:
Јас сакам да силувам едно дете прекрасно, од маало, има зелени очи, висок е 180.
А тежи некаде околу 90 кг. Многу е убав:pipi:Лиги ми течат кога го глеам. Штета што не можам да станам:(
Инаку лошо му се пишуе!:sneaky:
Ќе го зграбам, фрлам у некој ќош, маме му ебаФ!

Кеј,
Ова е ...............................................................ПЕРВЕРЗИИИ

Кеј,

Кажи му на христијан дека 12ката е боље.И да и мене ми е боље мајами,ама ова како е склопено годинава нема конкуренција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom