Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро само јас ли приметувам дека у задње време пивата кои се пласирааааааат на македонскиот пазар се живо срање? Ама онака баш срање. Не ги бива. Ич! Шо македонските, шо увозните.:гомце: Ракија некако си владее на тронот.

Од песнава ко зависен. Бар денов(иве).

Кајг, веќе два дена рефренот на песнава ми го опишува животот
Zakuvo sam caj dosta mi je fuke
boli me stomak i prolivam na dupe,
cela rolna papirna traje pola cuke,
zato WC solju sam bacio na muke

Ама па кој го ебе стомакот бе, да знаеш шо убо некој ми ги средува деновите.. :love:

Draga moja
Eve me ...
Znam ne bev tuka nesto mnogu nedelava, ama stanav rob na rabotata ( najlosoto nesto )... Se ubiv od rabota, nitu bev naspana, se izolirav iako bev pomegu 1000 luge sekoj den... :mad::confused:
Ama zatoa vcera, koa si dojdov od rabota, pa si ja gusnav pernicata, si se druzevme se do sega :D i eve me, sonot mi napravi refresh :P Vaka naspana, odmorena kolku tolku, si uzivam vo noviov ni den :coffee:
Ajmo na utrinsko kafence i cigarce :pipi:1511061_663187840435576_8058434182669248715_n.jpg

Се ишишав ко затвореник или хулиган и за чудо наидува на добри оценки новата фризура :icon_mrgr:
Полека се прилагодувам на фризурата која ќе ја имам за година-две - Зинедин Зидан :icon_mrgr:

Мајка ми два дена ми вика сум и личел на некој кошаркар од репрезентација, за на крај да констатира дека на Тони Зен сум и личел :pos:
Кој сум јас, кој сум јас ааааааааа, јас сум интелект, покажи респект влагам во полн ефект :noze:

Ногуууу сам возбуденннн денеска :гик:
Наредна недела ќе бидам учениче, си спремив ранец, си набавив тетратчиња и пенкала и одиме на часови :гик:
DSC_0049.jpg

Вака ќе зачекорам утре :icon_mrgr:

Досадно ми е, а кога ми е досадно сум најголемиот замарант на светот :icon_mrgr:
10653641_754348464603203_5623482365249413382_n.jpg

Последно уредено:
Natural, ne znam za drugite, ali mojot stvarno e domakjin covek.

Inaku jas super, si nabivam kompleksi radi tezinata... Idam na plaza, go soblekuvam fustanceto obiduvajkji se da ne privlekuvam vnimanie so lojta, edno so nosam nesekojdnevni kupakji, pa ne prestanaa da me gledaat, drugo, kupakjite mi se izmestile i iednata cicka mi ispadnala nadvor. :LOL: Da vi go dolovam efektot, spojte gi dveve sliki, plus edna cicka nadvor.

Seal_at_the_Seal_Sanctuary_-_geograph.org.uk_-_544100.jpg

hk3zam-i.jpg

Agda off, otide da si ja sunca kokoskata.

Драга
Час по логика
Штом има домаќини има и домаќинки
Домаќинките најчесто се очајни
Очајните домаќинки најчесто завршуваат со чистачот на базенот или градинарот
Во Македонија бројот на домаќинки што имаат двор е поголем од домаќинките што имаат базент

Кеде има ефтини косилки за трева???:vozbud:

Сфаќаш дека младите и музиката заминале у курац во Македонија, кога на јутуб пишуваш ,,Почеток и крај" и ти излегува како прва понудена со 54 000 гледаност некоја песна на Мики Секулоски :facepalm:

Оваа е песната со тој наслов бе деца, една од најсилните од целокупното музичко творештво во тоа Југата. Со минијатурни 7000 прегледи. Ах бе за кај сме..............

Искочи во недела преку ден низ центарот на Скопје или во парк и ќе го најдеш детето што во градинка ти ја дупнало главата, другарчето што си го запознал во Сутоморе пред 20 години, бебeто што лежело во соседниот инкубатор во државна, учителката од прво одделение, девојчето со кое сте си разменувале детска пошта и пред 15 години се преселило во друга населба, одамна изгубената сестра која ја украле ко бебе во болница, Елвис Присли, Мајкл Џексон, Жаки Макарена и Арчи.

п.с. Не живеам во Топанско.

Последно уредено:
^ у топанско живееш, така?

Passed down to you...
Требаше денот да го поминам на матка ама испадна гужви и заглавивме во Ореов лад.
Иначе голем мир наоѓам во скорешново хоби. Ми треба само малку поголем предизвик.
So says Saladin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom