Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драа

Требаја сам да сам дел од цивилизацију Инки. Или па да вајам статуе на Велигденски острови.

А мноо и сакам да сам се родија у хипи време, аутостоп, ваљање у кал,легање на Гоу,на шопинг у Сан Франциско, на чај у Лондон, рокање до сабајле. И такој омилена боја ми е шарена.
Ама тк ке сам бија тешка иронија. Дете на цвеќето а алергичан на полен.

ДК ,
Дај нека завршат проклетиве испити , не е хумано ова , не знам глава кај ми е !!!:sick:
Е после тоа, квалитетно да се испукаме на јако журче :vozbud:
биди ми поздравена

„Овој CD ROM, содржи повеќе текст, отколку сите овие листови под мене." - Бил Гејтс, 1994.

10407326_736637086409670_3786366126560469896_n.jpg

Во истото време, го замислувам некој македонски тајкун или политичар како ја држи својата Grand Cayman Bank картица, а долу цел македонски народ и: „ Оваа сметка содржи повеќе пари, отколку сите нивни заедно. И два пати по толку. Море три пати!".

Драга, кажи му на Злате дека никогаш нема да му биде досадно со куќата :noze: уште и шупа да си направи, мх мх, мераци:love:

Зошто ... баш планирав куќа да си праам ... сериозно. :гик:

Тоа е таа иронија: Мајка ти прави колач за твојот именден, а ти не можеш да го пробаш, пошто си на диета...:icon_lol:

Иначе порано беше позабавна тема, сега само те читам и 90% од времето превртувам со очи.:(

Конечно ми помина окцето нешто каплиари ми имаа пукнато од умор, солзеше ненормално. Сега одам баскет еден да се оставам, бидејќи страшни кризи ме имаат фатено. Два дена не искачаш и немаш нешто и сфаќаш колку е вредно се што си правел и ти било нормално. :D

Драга, нека и' е среќен празнико на сите, имајте убав ден. Станах у 12 па до сеа слушам музика и главата ми тапан станува полека а час сам у план на Жељко да идам, не дека го ногу обожам, само љубави да си ја слушнам. :D

Драга Кајгана,
Денес се празнува Успение на Пресвета Богородица - Голема Богородица!
Денес е голем ден за сите Христијани!
Нека не чува мајката Божја, нека ни дава само добро и нека не штити од лошо

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom