Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ABE се вртам лево десно, врсници мои испоженети и slichno. Си викам јас - океј кариера и кариес, сето то е fino, али шо прам со животов бе? А?

Најубо браат - збирам пари за пикадо. Ке се заебавам јас со глупости ебаве :D

Ригелчо беше светско дете, како што велеше Бранко за Јани, во кошарка навиваше и за МЗТ и за Работнички, во фудбал и за Аргентина и за Бразил, во ракомет за Металург и за ЖРК Вардар, единствнено беше настроен анти ФК/РК Вардар и го зедоа комитиштата наудолу. :ROFLMAO:

сеа се осеќам крива зошто не се карав со хејтерите ноќта кога изгуби Бразил туку сеирев, ме прекори дека не сум била прав "фан" на земја одалечена 200,000 светлосни години #Ригелтрибјут

Сум заборавила како изгледаше да одиш на плажа и да се постелиш со пешкир.
Цело време де лежалка, де те мават сонце дури кафето ти се напрајло моч и така секое одење на плажа последниве три лета.
А, и така некои плажи стојат непослани.
Ех, ми текнува на Парк на времето кога одевме цели фамилии, во колата настегај маси, столови, огромни сенки, скара, плажа од јутра до сутра. Сега е Голден Бич кај шо моја нога уште не стапнала.
И климата кога беше луксуз. Ма, подобро ќе се варам на пеколни горештини, него да ми дува. Полошо од промаја е клима, мајке ми. Си се затнав вака, како за почеток шо конечно ми почна одморот, иако ми тежат купишта од листови, таблици, збирки и чуда до 4ти.

ДК
Во новава тема досега не сум ти пишал...
Во оваа 101ва страница некако осетив потреба. Веројатно зашто 1 и 0 ми се нешто како омилени броеви, не, не сум некое програмериште, хакериште или нешто од сличен тип, штом токму тие броеви ги сакам.
Веројатно од детството има некоја поврзаност. Еве во Формула 1 шампионот секогаш го носи бројот 1, голем ќеиф ми беше кога Мекларенот на Хакинен го носеше црвениот број 1. Омилениот мој фудбалер Роберто Баџо го носеше бројот 10 (како и многу други фудбалски легенди), 10 е и прилично кул број, заокружува некаква целина, делува на стабилно бројче, исто и 100. Моделот на Шварценегер во Терминатор е Cyberdyne Systems Model 101 или скратено T-101. Порано фудбал кога игравме на трева муабетот беше играме до 10 или до 11 голови и уште многу други поврзаности, да не го тупам.
Било која комбинација на овие броеви ми е кул, па и самостојни кога се, пример 111, 00 итн.
И 7 ми е ок бројче, толку, немам други фетиши за броеви.

something something ice bucket challenge
не сериозно, ако немате да донирате таму 100 $ немора да се снимате и да се предизвикувате пошо сте многу тренди батиња/цурици, прочитајте зошто е целта на тој предизвик па после играјте си :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom