Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го слушнав рапот направен специјално за кафаната "Балче"...Мислам дека е доволно интернет за овој месец.

Цеца била овде, многу напалени. Останатото се поштуе своето се пљука. Бре, Македонштина една.
Туку, ваква саботна вечер... ми недостига мојот покоен дедо ( исто и баба ми ) да му кажам нешто и да го прегрнам од среќа. Си имавме јас и тој интересни теми на разговор. А сега ми останаа спомените од нив двајца. Од баба и дедо.
А јас чекам да си дојдат моите родители од веридба. А мртва уморна сум. Да, во сабота вечер 23 часот мене ми се спие. Не ми е срам. Останав дома да гледам некое добро филмче наместо да излезам во град и да гледам нафурани и напиени фацќи кои утре ќе се жалат дека главата им е тапан од алкохолот.

П.С Започнува снимањето со @Sungerot Bob :icon_lol:

3-jpg.98450

Драга Кајгана,
Прекрасно ми помина денов, на излет со најблиските, во добра атмосфера и забава, прославувајќи го овој голем празник за сите нас Македонци:)

Иначе ме чуди како можевме да заборавиме да ти кажеме со Саншајн. дека започна снимањето на спотот за Пачавра. Ете она ја објавила и првата фотка од снимањето која е еден вид мала најава, а за некој ден ќе се изработува и видеото најава:):ROFLMAO:

Дома си го преседов празникот, освен што отидов до стадион да истрошам некоја калорија. Некако ми е чудно што само за празници имаат обичај да се соберат на купче луѓето. Инаку ја завршив Game Of Thrones за прилично брзо време, со нетрпение ќе ја чекам новата сезона.

Здраво мала.

Види, јас имам нов аватар, срцкаст аватар :love: ме зарази девојката со нејзините филмови (y). Башка, ноќва ќе ја крстам Балашевич night, тивка ноќ со неговата музика во позадина. Сега ќе гледам Милан, расоложението ми е добро, ако ми го расипат од Милан, не чекам изгреј сонце.

Драга,
Никогаш не ја потценувај моќта на глупавите луѓе, особено ако се во група!

Бејби,
Дали е нормално што видеово ме опушта ненормално многу? И онака општо во живо ако гледам и тоа ме опушта. Ама до успивање онака :гик:
Ќебенцето е готово :love: Уште буквата. Ама, „Г“ бе. Што глупава буква. Не за друго, сакам фенси да изгледа, ама премногу е едноставна буквата за да биде фенси. Зашто неможеа на „Л“ да ја крстат пример? Таа е убава буква :P
И дали можеш да ми објасниш нешто? Како тоа ако летам до Приштина е поефтино од Скопје? По моја логика, поголем аеродром = поефтини цени. Или мојата логика е тапа, или нема логика воопшто.

Битно на нив им е "лабаво" како што постираат на Facebook а седат невработени и кукаат.

Нц, државата не ви е крива за ништо тука.

Кајги, се будиш во 5 и 45. И притоа те боли глава, заб и врат. Вчера било Илигден, така вели дијаспората.
Вчера иди братучед ми, и ми вели како можеш да слушаш турци. А замисли батката начука 150 слики на фејсбук од концертот на Цеца.
Понекогаш си мислам дека никој не ме разбира. Ми недостига сестра ми :(

ДК,

Елегантно си пополнета со мислења.

(Тоа е политички коректно кажување дека се товиш со мислења неконтролирано. Но некој мора, нели?... Ти благодарам за тоа).

Потоп. :cool: Повеќе сати сум спан него гема шо изгубив. :нинџ:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom